Etsitkö uusia haasteita IT-alalta? Tutustu Uusi IT-duuni -ohjelmaan!

Uusi IT-duuni Vaasa - Haku päättynyt

Oletko vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija joka etsii uusia haasteita?

Useat ICT-alan yritykset Vaasan seudulla etsivät alan erilaisia osaajia työsuhteisiin rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Tärkeimpänä tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Uusia osaajia etsitään muun muassa ohjelmistoalan kasvuyrityksiin, IT-infrapalveluntarjoajille, ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayrityksiin sekä erilaisten yritysten tietohallinnon tehtäviin.

Etsimme motivoitunutta henkilöä

Voit olla työurasi alussa tai jo hieman työkokemusta kartuttanut IT-osaaja.

Uusi tehtäväsi voi olla esim. Web-ohjelmoija tai ohjelmistonkehittäjä, ohjelmistotestaaja, Microsoft, Linux tai Citrix -teknologioiden järjestelmäasiantuntija, sovellusasiantuntija, helpdesk -osaaja, tietoliikenneasiantuntija, IT-projektipäällikkö, ratkaisumyyjä, tekninen konsultti tai ERP- tai CRM-asiantuntija.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan ja voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Ohjelma on F.E.C. - Futher Educated with Companies -mallilla toteutettavaa työvoimapoliittista koulutusta, ja sen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

 

 

Kysy lisää!
Kuva: yhteyshenkilö POS
Pontus Sjöström
Projektipäällikkö
040 759 4368

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.