Monipuoliset työtehtävät odottavat sinua

Osaajia etsitään laajasti erilaisiin tehtäviin. Uusi työpaikkasi voi olla esimerkiksi ohjelmisto-alan kasvuyrityksessä, IT-infrapalveluntarjoajalla, yrityksen tietohallinnossa tai ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayrityksissä. Tämän vuoden aikana Uusi IT-duuni Turku –osallistujat ovat työskennelleet mm. seuraavissa asiantuntijarooleissa: projektipäällikkö, järjestelmäasiantuntija, sovellustuki, sähköisen taloushallinnon asiantuntija, Web Developer, Software Developer, ohjelmistotestaaja, Helpdesk, SW Engineer, Cloud Architecht, sovelluskonsultti, Sales Manager.

Haemme jatkuvasti asiakkaillemme uusia motivoituneita asiantuntijoita, jotka haluavat kehittää osaamistaan eteenpäin. Voit olla myös työurasi alussa, sillä rekrytoiva koulutusohjelma on hyvä väylä päästä kiinni ensimmäiseen alan työpaikkaan. Asiakasyrityksemme arvostavat koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi myös alan harrastuneisuutta.

Saat perusteellisen perehdytyksen uusiin tehtäviisi

Pääset aloittamaan heti käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi saat uutta osaamista ohjelmaan kuuluvan teknologiakoulutuksen kautta. Koulutusjakson aikana pääset näyttämään taitosi uudessa työpaikassasi. Kehityt uuteen rooliisi työskennellen mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan. Voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Lopullisesta valinnasta päättää Varsinais-Suomen TE-toimisto.

Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi 5-7 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on vakituinen työsopimus Koulutuksen kesto (5-7 kk) riippuu lisäkoulutustarpeestasi. Tyypillisin pituus ohjelmalle on 6 kk.

 Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Hakija, kysy lisää ohjelmasta!
Janette Uusitalo
Project Manager
050 3053520

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.