Näin haet Uusi IT-duuni Turku -rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Hae nyt!

Voit hakea Uusi IT-duuni – rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jos olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutuksen ajalta olet oikeutettu siihen työttömyysetuuteen (ansiopäiväraha, peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), johon olet oikeutettu työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvaukseen. Koulutusohjelman kestäessä 6-8 kk, ohjelmaan sisältyy 5 arkipäivän mittainen lomajakso.

Näin haet:

1. Täytä koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku tai palauttamalla hakemuksesi omaan TE-toimistoosi. Koulutuksen numero on 665073 (numeron avulla löydät koulutuksen osoitteessa www.te-toimisto.fi/koulutushaku).

2.  Täytä myös tietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae nyt! -painikkeesta. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti.

Valintaprosessi on kolmivaiheinen

Varsinais-Suomen TE-toimisto tekee esivalinnan yhdessä Saranen Consulting kanssa, jonka jälkeen haastattelemme sinut ja kartoitamme millaiset tehtävät ja yritykset kiinnostavat sinua. Heti kun meillä on tiedossa sinun taustaasi soveltuva yrityspaikka, olemme yhteydessä sinuun ja etenemme kanssasi yrityshaastatteluun. Kun yrityksen ja sinun intressit kohtaavat, voimme aloittaa yhteistyön Te-toimiston hyväksynnän jälkeen. Koulutukseen hyväksytyksi tulemisen edellytyksenä on, että olet hakenut koulutukseen www.te-palvelut.fi/koulutushaku kautta ja olet ilmoittautunut TE-toimistoon työnhakijaksi.

Koulutusohjelma on tarkoitettu Turun alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Hakijoiden haastattelut ja valinnat käynnistyvät heti, joten ohjelmaan kannattaa hakea nopeasti!

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

Toteutamme Uusi IT-duuni Turku -rekrytointiohjelmaa F.E.C. – Futher Educated with Companies –mallilla yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä alueen yritysten kanssa. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistumisesta ja ohjelman aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja meiltä, TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-pe klo 9-17.

 www.saranen.fi

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Hakija, kysy lisää ohjelmasta!
Janette Uusitalo
Project Manager
050 3053520

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.