Asiantuntijoita nopeasti ja joustavasti räätälöidyllä koulutuksella

Puuttuuko teidän organisaatiosta vielä IT-osaamista, digimarkkinoinnin ammattitaitoa, data-analytiikan tai lääketieteellisen tietotekniikan asiantuntemusta? Näihin ja muihin resurssitarpeisiinne löydämme motivoituneita asiantuntijat ja parhaat koulutusohjelma-aiheet laajasta syksyn ja talven tarjonnastamme räätälöidysti.

Ohjelman osallistujat työskentelevät 6 kk kokopäiväisesti yrityksessänne ja saavat 12 päivän asiantuntijakoulutuksen jossa on mahdollisuus sertifiointiin.

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille paras osaaja! Hakijavalinnat ovat jo käynnissä. Ohjelmaan on hakenut yli 400 henkilöä, joten etsitään teille sopiva asiantuntija. Vuonna 2014 yritykset löysivät 140 osaajaa Uusi IT-duuni-väylän kautta.

Riskitön rekrytointitapa yrityksille

  • Säästä aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen.
  • Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.
  • Riskittömämpi ja kustannustehokkaampi rekrytointikanava (ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus).

Räätälöity asiantuntijakoulutus

Osaajalle räätälöidään kouluttajakumppaneidemme Sovelton ja Tieturin (osa MIF:iä) sekä meidän Saranen Consultingin muusta laajasta kurssitarjonnasta sopiva koulutuspaketti (2pv/koulutuskuukausi). Tutustu kumppaneidemme koulutustarjontaan:

Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi tehdään 5-7 kuukauden mittainen koulutussopimus riippuen lisäkoulutustarpeesta. Tyypillisin pituus ohjelmalle on 6 kk johon sisältyy 12 koulutuspäivää.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Reetta Vuorinen, 0400 736 469, reetta.vuorinen@saranen.fi

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Hakija, kysy lisää ohjelmasta!
Janette Uusitalo
Project Manager
050 3053520

Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.