Mielenkiintoiset työtehtävät kehittävät osaamistasi

Ohjelman kautta tavoitat mielenkiintoiset työtehtävät. Voit olla työurasi alussa tai jo hieman työkokemusta kartuttanut IT-osaaja. Koulutustaustallasi ei ole merkitystä, mutta tekninen harrastuneisuus katsotaan eduksesi.

Osaajia etsitään laajasti erilaisiin tehtäviin. Uusi työpaikkasi voi olla esimerkiksi ohjelmistoalan kasvuyrityksessä, IT-infrapalveluntarjoajalla, ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayrityksissä tai yrityksen tietohallinnossa.

Tarjolla monipuolisia tehtäviä motivoituneelle osaajalle

Tarjolla olevat työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat yrityksestä riippuen. Uusi roolisi voi olla esimerkiksi  web-ohjelmoija tai ohjelmistokehittäjä, graafinen suunnittelija, ohjelmistotestaaja, Microsoft-, Linux- tai Citrix -teknologioiden järjestelmäasiantuntija, sovellusasiantuntija, helpdesk-osaaja, tietoliikenneasiantuntija. Yritykset etsivät myös IT-projektipäälliköitä, ratkaisumyyjiä, teknisiä konsultteja ja ERP/CRM-asiantuntijoita.

Pääset aloittamaan heti käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi saat uutta osaamista ohjelmaan kuuluvan teknologiakoulutuspaketin kautta. Koulutusjakson aikana pääset näyttämään taitosi uudessa työpaikassasi. Kehityt uuteen rooliisi työskennellen mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan. Lopullisesta valinnasta päättää Uudenmaan TE-toimisto, Itäkeskus. Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi 5-7 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on vakituinen työsopimus Koulutuksen kesto (5-7 kk) riippuu lisäkoulutustarpeestasi. Tyypillisin pituus ohjelmalle on 6 kk.

Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: kumppani F.E.C.
Kysy lisää ohjelmasta!
Tiina Mäkinen
Projektipäällikkö
040 762 9644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.