Näin haet mukaan Uusi IT-duuni PK-seutu -koulutusohjelmaan

Hakuaika on päättynyt.

Uusi IT-duuni -ohjelmaan hakevilla tulee olla koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa ICT-alan osaamista. Halu toimia ICT-alan asiantuntijatehtävissä sekä motivaatio kehittää omaa osaamista työssäoppimisen sekä koulutuksen avulla ovat myös tärkeitä valintakriteereitä.

Näin haet:

Koulutusohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä koulutushakemus osoitteessa www.te-toimisto.fi/koulutushaku (Uusi IT-duuni  – koulutusnumero 663751) tai palauttamalla hakemuksesi omaan TE-toimistoosi.

2. Täytä tietosi myös rekrytointijärjestelmäämme Hae Nyt! -painikkeen kautta. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti.

Valintaprosessi on kolmivaiheinen

Valintaprosessi on kolmivaiheinen. Uudenmaan TE-toimisto tekee esivalinnan yhdessä Saranen Consulting kanssa, jonka jälkeen Saranen Consulting haastattelee hakijat ja tämän jälkeen ohjaa hakijat yrityshaastatteluihin. Yritykset valitsevat osallitujat, jonka Uudenmaan vastuu TE-toimisto hyväksyy. Koulutukseen hyväksytyksi tulemisen edellytyksenä on, että olet hakenut koulutukseen www.te-toimisto.fi-sivuston kautta.

Koulutusohjelma on tarkoitettu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Hakijoiden haastattelut ja valinnat käynnistyvät heti, joten ohjelmaan kannattaa hakea nopeasti!

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

Ohjelma on F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla toteutettavaa työvoimapoliittista koulutusta, ja sen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistumisesta ja ohjelman aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja meiltä, TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-pe klo 9-17. Koulutusohjelman kestäessä 6-8 kk, ohjelmaan sisältyy 5 arkipäivän mittainen lomajakso.

Saranen Consulting Oy on osa Barona-konsernia.

www.barona.fi | www.saranen.fi

Yhteistyössä
Kuva: kumppani F.E.C.
Kysy lisää ohjelmasta!
Tiina Mäkinen
Projektipäällikkö
040 762 9644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.