Etsitkö uusia haasteita IT-alalta? Tutustu Uusi IT-duuni -ohjelmaan!

Uusi IT-duuni Pk-seutu tarjoaa työmahdollisuuksia

Hakuaika on päättynyt.

Etsitkö uutta työtä IT-alalta? Useat IT-alan yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että kokeneita IT-alan asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin Uusi IT-duuni -ohjelman kautta. Ohjelman tärkein tavoite on löytää sinulle sopiva yhteistyöyrityspaikka, mihin voit työllistyä ohjelman päätyttyä. Sinulle räätälöidään koulutussuunnitelma taustasi ja tuleva työtehtävä huomioiden.

Yritykset etsivät kehittymishaluisia IT-alan osaajia

Voit olla työurasi alussa tai jo hieman työkokemusta kartuttanut IT-osaaja. Koulutusohjelman ajan työskentelet yrityksen käytännön tehtävissä ja perehdyt tätä kautta uuteen rooliisi. Lisäksi koulutusohjelmaan sisältyvän asiantuntijakoulutuksen avulla voit esimerkiksi päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella. 

Päivitä osaamisesi koulutusohjelman avulla

Kun sinun taustaan ja kiinnostuksen kohteisiin soveltuva yrityspaikka on löytynyt, solmitaan sinun ja yhteistyöyrityksen välille 3-8 kuukauden mittainen koulutussopimus Saranen Consulting toimesta, joka laatii myös osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden. Asiantuntijakoulutus valitaan Sovelton, Tieturin ja Knowitin kurssitarjonnasta yhdessä yhteistyöyrityksen kanssa. Henkilökohtaisesti räätälöitävä kokonaisuus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhteistyöyrityksen tehtävien vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: kumppani F.E.C.
Kysy lisää ohjelmasta!
Tiina Mäkinen
Projektipäällikkö
040 762 9644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.