Yritykset etsivät kehittyviä osaajia monipuolisiin rooleihin

Voit olla työurasi alussa tai jo hieman työkokemusta kartuttanut IT-osaaja. Koulutustaustallasi ei ole merkitystä, mutta tekninen harrastuneisuus katsotaan eduksesi.

Osaajia etsitään laajasti erilaisiin tehtäviin. Uusi työpaikkasi voi olla esimerkiksi ohjelmistoalan kasvuyrityksessä, IT-infrapalveluntarjoajalla, yrityksen tietohallinnossa tai ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayrityksissä.

Mielenkiintoiset työtehtävät tukevat taitojesi kehittymistä

Uusi tehtäväsi voi olla esim. (web-)ohjelmistokehittäjä, käyttöliittymäsuunnittelija, Microsoft, Linux tai Citrix -teknologioiden järjestelmäasiantuntija, lähituki, sovellusasiantuntija, helpdesk -osaaja, tietoliikenneasiantuntija, tai ohjelmistotestaaja. Yritykset etsivät myös IT-projektipäälliköitä, ratkaisumyyjiä ja teknisiä konsultteja.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden yrityksen ja työtehtävän ja voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi 5-7 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutuksen päätyttyä. Koulutuksen kesto (5-7 kk) riippuu lisäkoulutustarpeestasi. Tyypillisin pituus ohjelmalle on 6 kk.

Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Kysy lisätietoja minulta!
Tiina Mäkinen
Projektipäällikkö
040 762 9644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.