Näin haet mukaan Uusi IT-duuni Häme -rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Hae pian! Hakuaika päättyy 31.5.2015.

Rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan Hämeen alueella nimellä ICT Expert. Se on työhallinnon rahoittama F.E.C. (Further Educated with Companies) -ohjelma ja sen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Näin haet:

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä

1) Jätä Työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku. Mikäli olet hakijana Lahden seudulla käytä koulutusnumeroa: 649388 ja mikäli olet hakijana Hämeenlinnan seudulta jätä hakemus koulutusnumerolla: 653013

2) Täytä tietosi myös tämän: hakulinkin kautta, jotta näemme tarkemmin osaamistaustasi.

Kenelle Uusi IT-duuni -koulutusohjelma on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä, irtisanomisuhan alla, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet työttömänä työnhakijana. Mikäli sinulla on jo voimassa oleva hakemus ICT Expert -ohjelmaan, sinun ei tarvitse hakea uudestaan. Huolehdithan silti, että Saranen Consultingille jättämäsi hakemuksen tiedot ovat ajan tasalla.

Lopullisesta hyväksymisestä ohjelmaan päättää Hämeen TE-toimisto. Koulutuksen ajalta olet oikeutettu siihen työttömyysetuuteen (ansiopäiväraha, peruspäiväraha tai työmarkkinatuki), johon olet oikeutettu työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvaukseen.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan. Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset suorittavat esivalinnan ja haastattelut hakijoille. Voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Lopullisesta valinnasta päättää Hämeen TE-toimisto.

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

Ohjelma on F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla toteutettavaa työvoimapoliittista koulutusta, ja sen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä.

Rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistumisesta ja ohjelman aikaisista opintososiaalisista etuuksista saat lisätietoja meiltä, TE-toimistostasi tai Koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 ma-pe klo 9-17. Koulutusohjelman kestäessä 6-8 kk, ohjelmaan sisältyy 5 arkipäivän mittainen lomajakso.

Saranen Consulting Oy on osa Barona-konsernia.

www.barona.fi | www.saranen.fi

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Kysy lisätietoja minulta!
Tiina Mäkinen
Projektipäällikkö
040 762 9644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.