Koulutusohjelmaan kuuluu yksilöllisesti räätälöity koulutus

Rekrytoivan koulutusohjelman tarkoituksena on löytää juuri sinulle sopiva työnantaja sekä päivittää ammatillista osaamistasi. Tärkeä osa rekrytoivaa koulutusohjelmaa on työtehtäviäsi tukeva koulutus, joka järjestetään alan johtavien asiantuntijoiden toimesta.

Koulutuspäivät sijoittuvat koulutusohjelman ajalle, ja niiden tavoitteena on varmistaa työllistymisesi sekä uuden osaamisen kehittyminen. Pääset kehittämään taitojasi sekä ammentamaan arvokasta erityisosaamista.

Henkilökohtaisesti räätälöitävä koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi juuri sinua kiinnostavan, tulevan tehtäväsi vaatimusten mukaisesti. Koulutuksen avulla voit esimerkiksi päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella.

Koulutus päivittää osaamisesi ja avaa tien uudelle uralle

Henkilökohtaisesti räätälöitävä koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi tarjolla olevan tehtävän vaatimusten mukaisesti. Koulutuksen avulla voit esim. päivittää tai syventää nykyistä osaamistasi, tai täydentää sitä uudella teknologisella osa-alueella. Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on vakituisen työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä ja saamasi asiantuntijakoulutus tukee tätä tavoitetta. Koulutusohjelman ajan työskentelet koulutussopimuksella.

Lue lisää: Työtehtävät | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Kysy lisätietoja minulta!
Tiina Mäkinen
Projektipäällikkö
040 762 9644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.