Haemme nyt uusia kykyjä sekä kokeneita ammattilaisia myös Lahden alueella

Uusi IT-duuni Häme tarjoaa työmahdollisuuksia IT-osaajalle

Oletko vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija ja etsit uusia haasteita? Useat yritykset Lahden, Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla etsivät alan erilaisia osaajia vakituisiin työsuhteisiin rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Tärkeimpänä tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi asiantuntijakoulutuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi.

Yritykset etsivät kehittymishaluisia IT-alan osaajia

Voit olla työurasi alussa tai jo työkokemusta kartuttanut IT-osaaja. Odotamme sinulta aiempaa IT-alan taustaa, mutta emme edellytä tiettyä koulutusta, ja myös vahva tekninen harrastuneisuus katsotaan eduksesi. Tärkeintä on, että haluat kehittää osaamistasi ja olet valmis vastaanottamaan uuden haasteen! Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja yhteistyöyrityksesi kanssa koulutussopimuksen ja laadimme osaamistasi parhaiten tukevan koulutuskokonaisuuden.

Ohjelma voi alkaa osaltasi heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan uuden työpaikan ja voit myös itse etsiä itsellesi sopivan yhteistyöyrityksen. Uusi IT-duuni Häme on F.E.C. - Futher Educated with Companies -mallilla toteutettavaa työvoimapoliittista koulutusta, ja sen tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välillä koulutusjakson päätyttyä. Mukaan kannattaa hakea heti, sillä ohjelmassa voi aloittaa heti soveltuvan paikan löydyttyä!

Hae pian! Hakuaika päättyy 31.5.2015.

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | Hae nyt!

 

Yhteistyössä
Kuva: kumppani FEC
Kysy lisätietoja minulta!
Tiina Mäkinen
Projektipäällikkö
040 762 9644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.