Pääset uuden uran alkuun koulutuksen ja työtehtävien avulla

Rekrytoivan koulutusohjelman avulla saat samaan aikaan sekä työpaikan että ajantasaisen koulutuksen valitsemasi alan uusiin tuuliin ja tuleviin työtehtäviisi liittyen. Rekrytoivat koulutusohjelmat tarjoavat työnhakijoille tilaisuuden kehittää osaamistaan työelämän tarpeita paremmin vastaaviksi.

Työpaikan löytäminen voi osoittautua hankalaksi vaikka sinulla on hyvä koulutustausta tai useamman vuoden kokemus alasi tehtävistä. Vastavalmistuneille ongelmana on yleensä työkokemuksen puute ja kokeneimmille asiantuntijoille esteenä voi olla tehtävässä vaadittavan täsmäosaamisen puute. Rekrytoiva koulutusohjelma voi tarjota ratkaisun näihin ongelmiin.

Koulutusohjelman tavoitteena on vakituinen työpaikka

Rekrytoivien koulutusohjelmien lähtökohtana ovat aina yritysten oikeat osaamis- ja rekrytointitarpeet ja tavoitteena vakituinen työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätyttyä.

Yritykset etsivät motivoituneita tekijöitä

Kun haet ohjelmaan, sinun osaamisesi kartoitetaan yritysten tarpeiden perusteella. Pyrimme aina löytämään sinulle mielenkiintoasi vastaavan yrityksen ja työtehtävän. Lopullisen päätöksen valinnastasi ohjelmaan tekee aina yritys oman haastattelunsa jälkeen, mikä varmistaa sen, että lähtökohdat rekrytoitumisellesi ovat puolin ja toisin kunnossa.

Kehittyminen ja menestyminen ohjelman aikana sekä sen jälkeen vaativat sinulta motivaatiota, työtä ja halua oppia. Rekrytoivat koulutusohjelmat antavat vauhtia urasi alulle, jonka jälkeen sinulla on selkeä polku tulevaisuutta kohti. Menestyksesi mahdollistavat rekrytoivat yritykset, jotka ovat halukkaita panostamaan osaamisesi kehittymiseen myös pitkässä juoksussa.

Saat ajankohtaisen asiantuntijakoulutuksen

Ohjelmat kestävät keskimäärin 6 kuukautta. Kun olet tullut valituksi rekrytoivaan koulutusohjelmaan, työskentelet työnantajayrityksessä sekä osallistut koulutuspäiviin ohjelman ajan. Koulutuspäivien lukumäärä vaihtelee ohjelmakohtaisesti. Useisiin ohjelmiin sisältyy myös mahdollisuus suorittaa aiheeseen liittyviä sertifikaatteja. Kouluttajina toimivat kunkin alan kokeneet asiantuntijat. Lue lisää ohjelmakohtaisilta Koulutus-sivuilta.

Kehityt mielenkiintoisten työtehtävien parissa

Ohjelmassa työskentelet kokopäiväisesti yhteistyöyrityksessäsi. Ohjelman ajalle solmit yrityksen kanssa ohjelman mittaisen, keskimäärin 6 kk mittaisen koulutussopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on, että pääset ohjelman jälkeen solmimaan vakituisen työsuhteen yrityksen kanssa. Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi ylläpitokorvausta. Lue lisää ohjelmakohtaisilta Työtehtävät-sivuilta.

Mielenkiintoisia mahdollisuuksia työnhakijoille

Aloita tutustumalla avoimessa haussa oleviin rekrytoiviin koulutusohjelmiin sivun yläosassa olevan palkin kohdassa ”> HAKU KÄYNNISSÄ” ja jätä hakemuksesi sinulle sopivimpaan ohjelmaan! Mikäli sopivaa ohjelmaa ei löydy, soita meille ja mietitään sopiva ratkaisu sinun hakuasi ajatellen.

Lue lisää: Etusivu | Yrityksille | UKKOta yhteyttä!

 

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Seuraa Sarasta