Tieto tarjoaa sinulle

Mahdollisuuden varmistaa tulevan työpaikkasi

#tietolife for Java Developers -rekrytointiohjelman aikana työskentelet kokopäiväisesti Tiedolla Java-ohjelmistokehitykseen keskittyvissä tiimeissä ja projekteissa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu 20 koulutuspäivää, jotka varmistavat kehittymisesi tulevaisuuden Java-kehittäjäksi. Solmimme ohjelman ajalle kanssasi viiden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen ja haluamme sen myötä kasvattaa sinusta uuden osaajan tiimiimme! Tavoitteenamme on rekrytoida sinut vakituiseen työsuhteeseen Tiedolle ohjelman päätteeksi.

Uudet haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät

Tiedon ratkaisut koskettavat lähes kaikkien suomalaisten elämää ja arkea. Olemme vahvasti mukana esimerkiksi julkishallinnon tietotekniikkahankkeissa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa maailman kärkitason palveluksi yltänyt Suomen viisumijärjestelmä ja Keskon Plussa.com -palvelun uudistaminen.

Meillä pääset toteuttamaan johtavia yritysratkaisuja ja näkemään oman työsi jäljen näissä laajoissa palveluissa. Työssämme mielekkyys tulee vaativasta ongelmanratkaisusta, yksittäisistä onnistumisista sekä työn merkityksellisyydestä. Teknisen osaamisen lisäksi saat myös monipuolisten projektien myötä kokemusta eri toimialoista. Teemme aktiivisesti yhteistyötä Tiedon kansainvälisten kehitystiimien kanssa. Pitkällä tähtäimellä Tieto-konsernin tarjoamat mahdollisuudet kotimaassa ja ulkomailla ovat ulottuvillasi.

Mentorointia osaamisesi kehittämiseksi

Rekrytointiohjelman alussa saat huolellisen perehdytyksen ja pääset nopeasti kokemustasoasi vastaaviin työtehtäviin, jossa vastuusi kasvavat osaamisen karttumisen myötä. Työyhteisöön ja -tehtäviin perehtymisessä sinua tukee kokeneempi asiantuntijamme ja kehittymistäsi seurataan yhteistyössä Tiedon mentorisi kanssa.

Tasapainoa

Haluamme tarjota sinulle työpaikan, johon on mukava tulla aamuisin. Koska panostamme laatuun, emme tee ylipitkiä päiviä, vaan pitäydymme normaaleissa työajoissa. Näin ollen asiantuntijamme saavat pidettyä työn ja vapaa-ajan hyvässä tasapainossa.

Teknologiakoulutusta alansa parhailta Java-asiantuntijoilta

#tietolife for Java Developers -rekrytointiohjelman 20 koulutuspäivää yhdessä käytännön työskentelyn kanssa takaavat, että tulet kasvamaan Java-ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi. Ohjelman koulutukset keskittyvät Java-teknologiaan ja kouluttajina toimivat alansa parhaat asiantuntijat Soveltolta.

Löydät lisätietoa meistä täällä: www.tieto.fi

Yhteistyössä

#tietolife for Java Developers tarjoaa:

  • 20 lähiopetuspäivää Java-kieleen keskittyen
  • Java-kehitystehtäviä laajojen ja yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien parissa
  • Kokeneen Java-osaajayhteisön ja mentorisi tuen osaamisesi kehittämiseksi
  • Sertifiointitestin suorittamisen
  • Mahdollisuuden varmistaa työpaikkasi Tiedolla koulutuksen päätteeksi
  • Tieto-konsernin kehittymismahdollisuudet
Kysy lisää ohjelmasta
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Tarve uusille Java-osaajille

Tiedon uuden strategian mukaisesti tavoitteemme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta tietojärjestelmien uudistamishankkeissa. Me digitalisoimme asiakkaidemme sovellusympäristön kestämään seuraavien sukupolvien tarpeet. Tarvitsemme lisää Java-ohjelmistokehittäjiä ketteriin kehitystiimeihimme.

Ratkaisujamme

Tiedon ratkaisut koskettavat lähes kaikkien suomalaisten elämää ja arkea. Olemme esimerkiksi vahvasti mukana julkishallinnon tietotekniikkahankkeissa, joista tyypillisiä projekteja edustavat muun muassa maailman kärkitason palveluksi yltänyt Suomen viisumipalvelu, sekä paraikaa tapahtuva TE-palveluiden lähes 50 sovelluksen uudistaminen ja ylläpito. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme järjestelmien luotettavuutta, asiakaskokemusta sekä käytettävyyttä, tästä esimerkkinä Keskon Plussa.com -palvelun uudistaminen. Vastaavia menestystarinoita ja esimerkkejä löytyy lisää tässä osoitteessa.

Haemme tiimihenkisiä persoonia

Teknisen kiinnostuksesi ja osaamisesi lisäksi meille on tärkeää, että pidät myös ihmisistä ja yhdessä tekemisestä. Meillä se tarkoittaa samassa tilassa usein vieri vieressä istumista, näkemyksistä, havainnoista ja oivalluksista aktiivisesti keskustelemista, pattitilanteiden yhdessä ratkomista ja sekä toistemme että asiakkaiden arvostamista.

Luvassa mukavan haastavia kehitystehtäviä

Hankkeissamme pyritään kestävään kehittämiseen. Puitesopimukset ovat tavallisesti useiden vuosien mittaisia ja sisältävät monia projekteja kehittämisestä ylläpitoon. Kansalaisille uudistettavien tietojärjestelmien kompleksisuus on ohjelmistokehittäjille mukavan haastavaa. Usein niissä yhdistellään tietoa monenlaisista eri lähteistä ja lopputuotoksen tulee huomioida laajan käyttäjämäärän eritasoiset tekniset käyttötaidot. Liity mukaamme kehittämään sujuvampaa arkea asiakkaillemme!"

Mikko Lampinen

Head of Business Unit

Tieto