Hienoa, että päätit tarttua tilaisuuteen!

Hakuaika päättyy 4.12.2016. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut ja valinnat heti!

Täytäthän nopeasti seuraavat kaksi hakemusta:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 669375).
  2. Täytä Saranen Consultingin hakemus Hae heti!napin kautta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Kutsumme sinut infotilaisuuteen näiden tietojen perusteella. Infotilaisuudessa pääset tutustumaan tiimiimme ja rekrytoiviin esimiehiin.

Toteutamme #tietolife for Java Developers -rekrytointiohjelman yhdessä kumppaneidemme kanssa. Saranen Consulting auttaa meitä löytämään sinut tiimiimme ja vastaa kokonaistoteutuksesta. Sovelton asiantuntijakouluttajat antavat sinulle parhaimmat opit kasvupolullasi Java-kehityksen ammattilaiseksi. Uudenmaan ELY-keskus ja Työhallinto mahdollistavat koulutuksen toteutuksen ja uusien osaajien kouluttamisen Tiedolle rekrytointiohjelman kautta.

Kenelle #tietolife for Java Developers -rekrytointiohjelma on tarkoitettu?

Voidaksesi aloittaa rekrytointiohjelmassa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi viiden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta.

Rekrytointiohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus Tiedolle koulutusjakson päätteeksi. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kun sinulta löytyy palavaa halua kasvaa tulevaisuuden Java-kehittäjäksi, olet etsimämme vahvistus tiimiimme. Liity tiimiimme kehittämään sujuvampaa arkea asiakkaillemme ja jätä hakemuksesi heti!

Yhteistyössä

#tietolife for Java Developers tarjoaa:

  • 20 lähiopetuspäivää Java-kieleen keskittyen
  • Java-kehitystehtäviä laajojen ja yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien parissa
  • Kokeneen Java-osaajayhteisön ja mentorisi tuen osaamisesi kehittämiseksi
  • Sertifiointitestin suorittamisen
  • Mahdollisuuden varmistaa työpaikkasi Tiedolla koulutuksen päätteeksi
  • Tieto-konsernin kehittymismahdollisuudet
Kysy lisää ohjelmasta
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Tarve uusille Java-osaajille

Tiedon uuden strategian mukaisesti tavoitteemme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta tietojärjestelmien uudistamishankkeissa. Me digitalisoimme asiakkaidemme sovellusympäristön kestämään seuraavien sukupolvien tarpeet. Tarvitsemme lisää Java-ohjelmistokehittäjiä ketteriin kehitystiimeihimme.

Ratkaisujamme

Tiedon ratkaisut koskettavat lähes kaikkien suomalaisten elämää ja arkea. Olemme esimerkiksi vahvasti mukana julkishallinnon tietotekniikkahankkeissa, joista tyypillisiä projekteja edustavat muun muassa maailman kärkitason palveluksi yltänyt Suomen viisumipalvelu, sekä paraikaa tapahtuva TE-palveluiden lähes 50 sovelluksen uudistaminen ja ylläpito. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme järjestelmien luotettavuutta, asiakaskokemusta sekä käytettävyyttä, tästä esimerkkinä Keskon Plussa.com -palvelun uudistaminen. Vastaavia menestystarinoita ja esimerkkejä löytyy lisää tässä osoitteessa.

Haemme tiimihenkisiä persoonia

Teknisen kiinnostuksesi ja osaamisesi lisäksi meille on tärkeää, että pidät myös ihmisistä ja yhdessä tekemisestä. Meillä se tarkoittaa samassa tilassa usein vieri vieressä istumista, näkemyksistä, havainnoista ja oivalluksista aktiivisesti keskustelemista, pattitilanteiden yhdessä ratkomista ja sekä toistemme että asiakkaiden arvostamista.

Luvassa mukavan haastavia kehitystehtäviä

Hankkeissamme pyritään kestävään kehittämiseen. Puitesopimukset ovat tavallisesti useiden vuosien mittaisia ja sisältävät monia projekteja kehittämisestä ylläpitoon. Kansalaisille uudistettavien tietojärjestelmien kompleksisuus on ohjelmistokehittäjille mukavan haastavaa. Usein niissä yhdistellään tietoa monenlaisista eri lähteistä ja lopputuotoksen tulee huomioida laajan käyttäjämäärän eritasoiset tekniset käyttötaidot. Liity mukaamme kehittämään sujuvampaa arkea asiakkaillemme!"

Mikko Lampinen

Head of Business Unit

Tieto