Kouluttajina alansa parhaat Java-asiantuntijat

#tietolife for Java Developers -rekrytointiohjelman aikana saat kattavan teknologiakoulutuksen, erityisesti Java-ohjelmoinnin saloihin syventyen. Teknologiakoulutuksesta vastaavat alansa parhaimmat asiantuntijakouluttajat Soveltolta. Rekrytointiohjelman koulutukset on suunniteltu siten, että pääset niiden avulla konkreettisesti mukaan käytännön Java-kehitystehtäviin Tiedon ohjelmistoprojekteissa. Lisäksi sinut tullaan perehdyttämään huolellisesti Tiedon toimintatapoihin.

Koulutuspäivien aikana keskitytään erityisesti seuraaviin aiheisiin:

 • Ketterä ohjelmistokehitys
 • Java-kielen ja olio-ohjelmoinnin perusteet
 • SQL-kieli
 • Java-ohjelmointi
 • Moderni Java EE -sovelluskehitys
 • Spring-sovelluskehys
 • Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
 • Sertifikaattitesti

Rekrytointiohjelman aikana järjestetään yhteensä 20 koulutuspäivää, jotka takaavat kehittymisesi uudeksi Java-ohjelmistokehityksen superosaajaksi. Koulutuspäivien lisäksi uracoaching-tapaamiset yhdessä mentorisi kanssa ohjelman puolessa välissä varmistavat, että osaamisesi on kehittynyt oikeaan suuntaan. Koulutuspäivät pidetään suomeksi.

Yhteistyössä

#tietolife for Java Developers tarjoaa:

 • 20 lähiopetuspäivää Java-kieleen keskittyen
 • Java-kehitystehtäviä laajojen ja yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien parissa
 • Kokeneen Java-osaajayhteisön ja mentorisi tuen osaamisesi kehittämiseksi
 • Sertifiointitestin suorittamisen
 • Mahdollisuuden varmistaa työpaikkasi Tiedolla koulutuksen päätteeksi
 • Tieto-konsernin kehittymismahdollisuudet
Kysy lisää ohjelmasta
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Tarve uusille Java-osaajille

Tiedon uuden strategian mukaisesti tavoitteemme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta tietojärjestelmien uudistamishankkeissa. Me digitalisoimme asiakkaidemme sovellusympäristön kestämään seuraavien sukupolvien tarpeet. Tarvitsemme lisää Java-ohjelmistokehittäjiä ketteriin kehitystiimeihimme.

Ratkaisujamme

Tiedon ratkaisut koskettavat lähes kaikkien suomalaisten elämää ja arkea. Olemme esimerkiksi vahvasti mukana julkishallinnon tietotekniikkahankkeissa, joista tyypillisiä projekteja edustavat muun muassa maailman kärkitason palveluksi yltänyt Suomen viisumipalvelu, sekä paraikaa tapahtuva TE-palveluiden lähes 50 sovelluksen uudistaminen ja ylläpito. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme järjestelmien luotettavuutta, asiakaskokemusta sekä käytettävyyttä, tästä esimerkkinä Keskon Plussa.com -palvelun uudistaminen. Vastaavia menestystarinoita ja esimerkkejä löytyy lisää tässä osoitteessa.

Haemme tiimihenkisiä persoonia

Teknisen kiinnostuksesi ja osaamisesi lisäksi meille on tärkeää, että pidät myös ihmisistä ja yhdessä tekemisestä. Meillä se tarkoittaa samassa tilassa usein vieri vieressä istumista, näkemyksistä, havainnoista ja oivalluksista aktiivisesti keskustelemista, pattitilanteiden yhdessä ratkomista ja sekä toistemme että asiakkaiden arvostamista.

Luvassa mukavan haastavia kehitystehtäviä

Hankkeissamme pyritään kestävään kehittämiseen. Puitesopimukset ovat tavallisesti useiden vuosien mittaisia ja sisältävät monia projekteja kehittämisestä ylläpitoon. Kansalaisille uudistettavien tietojärjestelmien kompleksisuus on ohjelmistokehittäjille mukavan haastavaa. Usein niissä yhdistellään tietoa monenlaisista eri lähteistä ja lopputuotoksen tulee huomioida laajan käyttäjämäärän eritasoiset tekniset käyttötaidot. Liity mukaamme kehittämään sujuvampaa arkea asiakkaillemme!"

Mikko Lampinen

Head of Business Unit

Tieto