Etsimme pääkaupunkiseudulle 15 uutta Java-kehittäjää kasvamaan monipuolisiin ja kansainvälisiin asiakasprojekteihimme. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä sinut koulutetaan tehtävään.

Löytyykö sinusta uusi jäsen tiimiimme?

 • Tekninen koulutustaustasi (esim. insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM) helpottaa uusien teknologioiden omaksumista
 • Voit olla ohjelmistokehitysuraasi aloitteleva tai jo hankkinut työkokemusta ohjelmisto-/IT-alalta
 • Arvostamme kokemusta ohjelmistoprojekteista joko työn, opiskeluiden tai harrastuneisuuden kautta
 • Asenne ja palava halu uusien teknologioiden sisäistämiseen
 • Kiinnostus työskennellä kansainvälisessä työympäristössä

#tietolife for Java Developers -rekrytointiohjelma soveltuu sekä ohjelmistokehitysuransa alussa oleville että jo kokeneemmille alan osaajille. Arvostamme ohjelmointiharrastaneisuutta, joten kerrothan meille, jos olet toteuttanut ohjelmointiprojekteja. Olio-ohjelmoinnin tuntemus antaa hyvän lähtökohdan uuden oppimiseen, mutta tärkeintä on motivaatio uuden oppimiseen ja innostuneisuuden osoittaminen!

Voidaksesi aloittaa rekrytointiohjelmassa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja motivoitunut kasvamaan Java-ohjelmistokehityksen raudanlujaksi ammattilaiseksi. Tämä voi viedä hetken, mutta olemme valmiit panostamaan sinuun.

Ohjelman ajalle solmimme kanssasi viiden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti EGR-kohderyhmälle. Rekrytointiohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus Tiedolle koulutusjakson päätteeksi.

Yhteistyössä

#tietolife for Java Developers tarjoaa:

 • 20 lähiopetuspäivää Java-kieleen keskittyen
 • Java-kehitystehtäviä laajojen ja yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien parissa
 • Kokeneen Java-osaajayhteisön ja mentorisi tuen osaamisesi kehittämiseksi
 • Sertifiointitestin suorittamisen
 • Mahdollisuuden varmistaa työpaikkasi Tiedolla koulutuksen päätteeksi
 • Tieto-konsernin kehittymismahdollisuudet
Kysy lisää ohjelmasta
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Tarve uusille Java-osaajille

Tiedon uuden strategian mukaisesti tavoitteemme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta tietojärjestelmien uudistamishankkeissa. Me digitalisoimme asiakkaidemme sovellusympäristön kestämään seuraavien sukupolvien tarpeet. Tarvitsemme lisää Java-ohjelmistokehittäjiä ketteriin kehitystiimeihimme.

Ratkaisujamme

Tiedon ratkaisut koskettavat lähes kaikkien suomalaisten elämää ja arkea. Olemme esimerkiksi vahvasti mukana julkishallinnon tietotekniikkahankkeissa, joista tyypillisiä projekteja edustavat muun muassa maailman kärkitason palveluksi yltänyt Suomen viisumipalvelu, sekä paraikaa tapahtuva TE-palveluiden lähes 50 sovelluksen uudistaminen ja ylläpito. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme järjestelmien luotettavuutta, asiakaskokemusta sekä käytettävyyttä, tästä esimerkkinä Keskon Plussa.com -palvelun uudistaminen. Vastaavia menestystarinoita ja esimerkkejä löytyy lisää tässä osoitteessa.

Haemme tiimihenkisiä persoonia

Teknisen kiinnostuksesi ja osaamisesi lisäksi meille on tärkeää, että pidät myös ihmisistä ja yhdessä tekemisestä. Meillä se tarkoittaa samassa tilassa usein vieri vieressä istumista, näkemyksistä, havainnoista ja oivalluksista aktiivisesti keskustelemista, pattitilanteiden yhdessä ratkomista ja sekä toistemme että asiakkaiden arvostamista.

Luvassa mukavan haastavia kehitystehtäviä

Hankkeissamme pyritään kestävään kehittämiseen. Puitesopimukset ovat tavallisesti useiden vuosien mittaisia ja sisältävät monia projekteja kehittämisestä ylläpitoon. Kansalaisille uudistettavien tietojärjestelmien kompleksisuus on ohjelmistokehittäjille mukavan haastavaa. Usein niissä yhdistellään tietoa monenlaisista eri lähteistä ja lopputuotoksen tulee huomioida laajan käyttäjämäärän eritasoiset tekniset käyttötaidot. Liity mukaamme kehittämään sujuvampaa arkea asiakkaillemme!"

Mikko Lampinen

Head of Business Unit

Tieto