#tietolife for Java Developers

Hakuaika on päättynyt.

Ohjelmisto- ja palveluosaamisemme luovat ratkaisuja, jotka helpottavat miljoonien ihmisen arkea. Meillä on keskeinen rooli asiakkaidemme liiketoiminnan uudistamisessa digitalisaation, modernisaation ja uusien innovaatioiden avulla. Haluatko työskennellä ja kehittyä haastavissa ohjelmistokehitysprojekteissa yhdessä kokeneiden Java-osaajiemme kanssa?

Etsimme nyt #tietolife for Java Developers -rekrytointiohjelman kautta pääkaupunkiseudulle 15 uutta Java-ohjelmistokehittäjää!

Koulutamme sinut tulevaisuuden Java-ohjelmistokehityksen erikoisosaajaksi. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, vaan tärkeintä on motivaatio ammattitaitosi kehittämiseen. Viiden kuukauden (4.1.-30.5.2017) rekrytointiohjelman tavoitteena on rekrytoida sinut vakituiseen työsuhteeseen Tiedolle. Ohjelman aikana pääset mukaan tiimeihimme monipuolisiin Java-kehitysprojekteihin ja osallistut 20 koulutuspäivään alansa parhaiden teknologiakouluttajien luotsaamana. Päästäksesi mukaan sinun tulee olla työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena.

Liity tiimiimme ja tule kanssamme kehittämään sujuvampaa arkea asiakkaillemme!

Hakuaika päättyy 4.12.2016. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut heti!

Lue lisää: Keitä etsimme | Tieto tarjoaa sinulle | Näin haet!

Yhteistyössä

#tietolife for Java Developers tarjoaa:

  • 20 lähiopetuspäivää Java-kieleen keskittyen
  • Java-kehitystehtäviä laajojen ja yhteiskunnallisesti merkittävien järjestelmien parissa
  • Kokeneen Java-osaajayhteisön ja mentorisi tuen osaamisesi kehittämiseksi
  • Sertifiointitestin suorittamisen
  • Mahdollisuuden varmistaa työpaikkasi Tiedolla koulutuksen päätteeksi
  • Tieto-konsernin kehittymismahdollisuudet
Kysy lisää ohjelmasta
Kiira Nuutinen
Project Manager
050 372 0524

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

”Tarve uusille Java-osaajille

Tiedon uuden strategian mukaisesti tavoitteemme on olla asiakkaidemme ykkösvalinta tietojärjestelmien uudistamishankkeissa. Me digitalisoimme asiakkaidemme sovellusympäristön kestämään seuraavien sukupolvien tarpeet. Tarvitsemme lisää Java-ohjelmistokehittäjiä ketteriin kehitystiimeihimme.

Ratkaisujamme

Tiedon ratkaisut koskettavat lähes kaikkien suomalaisten elämää ja arkea. Olemme esimerkiksi vahvasti mukana julkishallinnon tietotekniikkahankkeissa, joista tyypillisiä projekteja edustavat muun muassa maailman kärkitason palveluksi yltänyt Suomen viisumipalvelu, sekä paraikaa tapahtuva TE-palveluiden lähes 50 sovelluksen uudistaminen ja ylläpito. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme järjestelmien luotettavuutta, asiakaskokemusta sekä käytettävyyttä, tästä esimerkkinä Keskon Plussa.com -palvelun uudistaminen. Vastaavia menestystarinoita ja esimerkkejä löytyy lisää tässä osoitteessa.

Haemme tiimihenkisiä persoonia

Teknisen kiinnostuksesi ja osaamisesi lisäksi meille on tärkeää, että pidät myös ihmisistä ja yhdessä tekemisestä. Meillä se tarkoittaa samassa tilassa usein vieri vieressä istumista, näkemyksistä, havainnoista ja oivalluksista aktiivisesti keskustelemista, pattitilanteiden yhdessä ratkomista ja sekä toistemme että asiakkaiden arvostamista.

Luvassa mukavan haastavia kehitystehtäviä

Hankkeissamme pyritään kestävään kehittämiseen. Puitesopimukset ovat tavallisesti useiden vuosien mittaisia ja sisältävät monia projekteja kehittämisestä ylläpitoon. Kansalaisille uudistettavien tietojärjestelmien kompleksisuus on ohjelmistokehittäjille mukavan haastavaa. Usein niissä yhdistellään tietoa monenlaisista eri lähteistä ja lopputuotoksen tulee huomioida laajan käyttäjämäärän eritasoiset tekniset käyttötaidot. Liity mukaamme kehittämään sujuvampaa arkea asiakkaillemme!"

Mikko Lampinen

Head of Business Unit

Tieto