Jätä yhteydenottopyyntö

Taloushallinnon osaajia nopeasti ja joustavasti

Kaipaatteko yritykseenne kehittymishaluisia ja motivoituneita talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia? Rekrytoiva koulutusohjelma voi olla vastaus tarpeisiinne.

Talous- ja palkkahallinnon osaajia valmiina uusiin haasteisiin

Kuusi kuukautta kestävän Talous ja Laskenta FEC -ohjelman kautta yrityksenne voi löytää motivoituneen ja kehittymishaluisen henkilön taloushallinnon tehtäviin. Koulutusohjelman aikana henkilö työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä ja saa työskentelyn ohessa 16 päivän syventävän ja räätälöitävän koulutuksen talous- ja palkkahallinnosta. Koulutus täydentää osallistujien aiempaa ammattitaitoa ja antaa valmiudet työskennellä monipuolisissa talous-ja palkkahallinnon tehtävissä.

Ohjelman sadoilla hakijoilla on koulutukseen tai työkokemukseen perustuvaa talous- ja/tai palkkahallinnon osaamista. Ohjelman kautta voitte löytää kehittymishaluisia henkilöitä esimerkiksi kirjanpitäjän, palkanlaskijan, talous- tai toimistoassistentin, controllerin tai sovellusasiantuntijan tehtäviin.

Miksi rekrytointi Talous ja laskenta F.E.C. -ohjelman kautta kannattaa?

  1. Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut kandidaatit. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  2. Riskitön ja taloudellinen ratkaisu: Rekrytoiva koulutusohjelma on riskittömämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto rekrytointiin. Valitun henkilön ja yrityksen välille solmitaan ohjelman ajaksi koulutussopimus.
  3. Kaivattu lisäresurssi ajantasaisella osaamisella: Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään ja kattavaan räätälöitävään koulutukseen
  4. Ohjelman päätteeksi sitoutunut ja motivoitunut valmis osaaja: Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmin mielin ja ilman lisäkustannuksia. Koulutusohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen ja sitouttaa sopiva henkilö tehtäviin jo ohjelman aikana.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Janne Länsisyrjä, puh. 040 543 1684, janne.lansisyrja@saranen.fi

Jannica Tjeder, puh. 0400 424 532, jannica.tjeder@saranen.fi

Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Janne Länsisyrjä
Projektipäällikkö
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Rekrytoivia yrityksiä:

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy