Onko sinulla motivaatiota oppia uutta?

Talous ja laskenta F.E.C –koulutusohjelma

Hakuaika on päättynyt.

Haluatko kehittää osaamistasi ja lunastaa paikkasi sinua kiinnostavissa talous- tai palkkahallinnon tehtävissä? Haku Talous ja laskenta F.E.C.-ohjelmaan on nyt auki!

Kehitä taloushallinnon asiantuntemustasi ja löydä uusi työ

Työmarkkinoilla on tällä hetkellä huutava pula asiantuntevista talous- ja palkkahallinnon osaajista, jotka vastaavat alan uudenlaisiin vaatimuksiin. Talous ja Laskenta -koulutusohjelman kautta useat yritykset ovatkin taas kasvattamassa ja rekrytoimassa uusia kehittymishaluisia taloushallinnon kykyjä, jotka ovat motivoituneita kasvamaan kysytyiksi asiantuntijoiksi digitaalisen talous- ja palkkahallinnon parissa. Ohjelman kautta etsitään uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

 • kirjanpitäjä
 • controller
 • palkanlaskija
 • reskontranhoitaja
 • talousassistentti
 • taloushallinnon sovellusasiantuntija/-konsultti
 • HR-asiantuntija

Haussa on niin vastavalmistuneita tulevaisuuden kykyjä kuin kokeneempiakin ammattilaisia, jotka haluavat löytää uuden työpaikan talous- tai palkkahallinnon asiantuntijatehtävissä.

Yli 200 osaajaa on jo rekrytoitu aiempien taloushallinnon ohjelmiemme kautta – oletko sinä seuraava?

Koulutusohjelma yhdistää työn ja korkeatasoisen koulutuksen
Ohjelmaa kestää 6 kk ja yhdistää käytännön työssäoppimisen yhteistyöyrityksessä tai –organisaatiossa sekä kattavan 16 päivän asiantuntijakoulutuksen, jonka sisältöä voidaan räätälöidä henkilön taustan ja uuden työtehtävän mukaan.

ESIMERKKEJÄ OHJELMAN KOULUTUSSISÄLLÖISTÄ

 • Asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
 • Palkanlaskennan periaatteet ja erityiskysymykset
 • Kirjanpidon periaatteet ja erityiskysymykset
 • Eri yritysmuotojen verotus ja ALV-lainsäädäntö
 • Tilinpäätöksen laadinta ja tulkinta
 • Palkka- ja hr-asiantuntijan keskeinen sääntelykenttä
 • Excelin tehokäyttö talousasiantuntijan työssä
 • Konsultoiva talousosaaja ja ajanhallinta taloushallinnon tehtävissä
 • Raportointi, ennustaminen ja taloushallinnon avainluvut päätöksenteon tukena
 • Digitaalinen taloushallinto ja alan tulevaisuuden näkymät
 • Konsernitilinpäätös
 • Aloitus- ja lopetuspäivä

Koulutusohjelma alkaa helmi-maaliskuussa heti kun esivalinnasta edenneet henkilöt ovat löytäneet sopivan yhteistyöyrityksen. Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on vakituinen työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi.

NÄIN HAET

Hae pian! Hakemus ja osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistyy rekrytoivien yritysten kanssa heti sopivien kandidaattien löytyessä!

Hakuaika päättyy 26.2.2017

Tässä hakuohjeet:

 1. Täytä työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku tai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 668984. Esivalinta tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä!
 2. Pyydämme myös täyttämään sähköisen osaamisprofiilin tämän sivuston Hae Nyt! –painikkeesta. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, tavoitteistasi ja millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä. HUOM! Tämä osaamisprofiili toimii sinun käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin.

Ohjelman pääkohderyhmänä ovat ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittaneet henkilöt, jotka haluavat syventää talous- ja laskentaosaamistaan. Ohjelmaan voivat hakea soveltuvan alan työkokemusta omaavat työttömät tai työttömyysuhan alaiset TE-toimiston henkilöasiakkaat ja koulutus sopii erinomaisesti myös vastavalmistuneille. Vähintään B1.1-tasoa vastaava suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä yleisten toimistosovellusten tunteminen ovat alan työtehtävissä välttämättömiä. Hakijoilta edellytetään myös kiinnostusta ja motivaatiota kehittää omaa osaamistaan. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Opiskelijoiden esivalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

F.E.C. – Further Educated with Companies

Talous ja laskenta F.E.C. –koulutusohjelma on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Koulutuksen aikana voit hakea sinulle myönnettyä työttömyysetuutta ja lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Janne Länsisyrjä
Projektipäällikkö
040 543 1684

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Rekrytoivia yrityksiä:

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy