Kaikki mikä voi, digitalisoituu

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Olemme asiakkaidemme matkaopas muuttuvassa maailmassa. Luomme uutta liiketoimintaa ja palveluja niin yrityksille kuin julkishallinnolle yhdistämällä teknologian, liiketoimintaprosessit ja sisällöt uudella tavalla. Tutustu täältä aitoihin esimerkkeihin digitalisaatiosta; pientuottajien pääsyn ruokakauppoihin mahdollistanut GS1 Golli ja rakennusluvat sähköistänyt Lupapiste.

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Solitalaiset suhtautuvat työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Arvoistamme tärkein on välittäminen – niin asiakkaistamme, palveluidemme käyttäjistä kuin kollegoistamme. Solitalla pääset työskentelemään ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, palvelumuotoilun, tiedolla johtamisen ja asiakaskokemuksen huippuosaajien jatkuvasti kehittyvässä heimossa. Lue ohjelmistokehittäjiemme ajatuksista koodista ja koodin vierestä suositusta dev-blogistamme tai kurkkaa pirskahtelevaan arkeemme Facebookissa. Löydät meidät myös Twitterista, Instagramista, LinkedInista ja Youtubesta.

Tuleva työpaikkasi

Rekrytointiohjelman aikana työskentelet kokopäiväisesti Solitan merkityksellisten digitalisaatiota edistävien hankkeiden projektitiimeissä Tampereella. Projektitiimit ovat meillä tyypillisesti kooltaan noin 2-10 hengen tiiviitä ja autonomisia yksikköjä. Solitalaisten kädenjälki näkyy suomalaisille tutuissa palveluissa niin tunnettujen brändien kuin julkishallinnon tuottamien palveluiden kautta. Lue lisää Solitan asiakkaista ja digitalisaatiosta.

Mentorointia ja asiantuntevien kollegoiden ohjaus

Solita on yksi Suomen halutuimpia työnantajia. Solitalaisista on 20-vuotisen historian aikana jalostunut kovien ammattilaisten heimo, jossa vahva organisaatiokulttuurimme elää jokaisessa työntekijässämme. Vahvuutenamme ovat intohimo kovaan laatutasoon, rohkeus näyttää mihin maailma on menossa, yhdessä tekemisen riemu rentous edellä ja kaverista huolehtiminen. Meillä et jää yksin vaan saat tueksesi nimetyn mentorin samasta projektitiimistä sekä taustajoukoksi lähes 500 huippuasiantuntijan heimon. Pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa saat mahdollisuuden kehittyä parhaassa mahdollisessa ohjauksessa ja huipputason työkaluilla. Lue dev-blogistamme Solita Developer Survey 2016 tulokset.

Uutta osaamista ohjelmistokehityksen kärjestä

Solita Java Trainee rekrytointiohjelman 21 koulutuspäivää yhdessä käytännön työskentelyn kanssa antavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan edelläkävijöiden joukkoon ohjelmistokehityksen maailmassa. Ohjelman web- ja Java-koulutukset antavat tukevan lähdön tuleviin haasteisiin ja loppu on sinusta itsestäsi kiinni. Yhdessä coachaamme sinusta tulevaisuuden javaritarin.

Tutustu Solitaan: www.solita.fi

Lue lisää: Keitä etsimme | Koulutus | Näin haet

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Sandy Svahn
Senior Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Yleinen kulttuuri panostaa laatuun”

”Luottamus, palaute ja palkitseminen. Tehtävät saa hoitaa itselle mielekkääksi koetulla tavalla - lopputulos on tärkeämpi kuin orjallinen prosessin noudattaminen. Pyrkimys laadukkaisiin tuloksiin. Esimerkkejä: katselmointikulttuuri, panostus sisäiseen koulutukseen, uuden työntekijän harjoitustyö. Yleinen kulttuuri panostaa laatuun.”*

 

*Lähde: Great Place To Work -kyselyt 2013 ja 2014, Solitan henkilöstön vastauksia kysymykseen: ”Onko jotain sellaista erityistä tai poikkeuksellista, joka tekee tästä työpaikasta hyvän työpaikan?”