Mahtavaa, että innostuit mahdollisuudesta muuttaa tulevaisuuttasi ja päätit hakea!

Hakuaika päättyy 17.10.2016. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut heti!

Täytäthän nopeasti seuraavat kaksi hakemusta:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 668745).
  2. Täytä Saranen Consultingin hakemus: Hae heti!painikkeesta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Kutsumme sinut infotilaisuuteen näiden tietojen perusteella. Infotilaisuudessa pääset tutustumaan tiimiimme ja rekrytoiviin esimiehiin.

Toteutamme Solita Java Trainee ohjelmistokehittäjien rekrytointiohjelman yhdessä kumppaniemme kanssa. Saranen Consulting auttaa meitä löytämään sinut heimoomme ja vastaa kokonaistoteutuksesta. Tieturin asiantuntijakouluttaja antaa sinulle parhaimmat opit kasvupolullasi ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi. Pirkanmaan ELY-keskus ja TE-toimisto mahdollistavat koulutuksen toteutuksen ja uusien osaajien kouluttamisen meille rekrytointiohjelman kautta.

Kenelle Solita Java Trainee rekrytointiohjelma on tarkoitettu?

Voidaksesi aloittaa rekrytointiohjelmassa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta.

Solita Java Trainee rekrytointiohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Solita Java Trainee rekrytointiohjelma alkaa 31.10.2016 ja kestää 6 kk. Mukaan valitaan 10 henkilöä. Tavoitteenamme on rekrytoida sinut ohjelman päätteeksi Solitalle vakituiseen työsuhteeseen. Jos sinusta löytyy aitoa halua kehittyä kanssamme tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, olet oikea henkilö solitaheimoomme. Jätä hakemus heti ja yhdessä coachaamme sinusta tulevaisuuden javaritarin.

Lue lisää: Solita tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Koulutus

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Sandy Svahn
Senior Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Yleinen kulttuuri panostaa laatuun”

”Luottamus, palaute ja palkitseminen. Tehtävät saa hoitaa itselle mielekkääksi koetulla tavalla - lopputulos on tärkeämpi kuin orjallinen prosessin noudattaminen. Pyrkimys laadukkaisiin tuloksiin. Esimerkkejä: katselmointikulttuuri, panostus sisäiseen koulutukseen, uuden työntekijän harjoitustyö. Yleinen kulttuuri panostaa laatuun.”*

 

*Lähde: Great Place To Work -kyselyt 2013 ja 2014, Solitan henkilöstön vastauksia kysymykseen: ”Onko jotain sellaista erityistä tai poikkeuksellista, joka tekee tästä työpaikasta hyvän työpaikan?”