Korkealaatuinen koulutus moderneihin ohjelmistotekniikoihin

Solita Java Trainee rekrytointiohjelman aikana saat kattavan ja korkeatasoisen koulutuksen, joka keskittyy tulevaisuuden teknologioihin, erityisesti Java-ohjelmointiin ja moderneihin web-teknologioihin. Java-koulutuksista vastaa Tieturin asiantuntijakouluttaja.

Ohjelmistokehitykseen keskittyviä lähiopetuspäiviä on yhteensä 15, jonka lisäksi saat kuusi päivää tehtävää tukevia koulutuksia, kuten esimerkiksi tiimityötaitoja kehittävää koulutusta.

Solitalla asiakasprojekeissa käytetään pääosin web-teknologiastackia. Ohjelmistokehittäjän työ Solitalla ei ole pelkkää koodin kirjoittamista, vaan vaatii myös kommunikointia asiakkaiden ja loppukäyttäjien kanssa. Siksi koulutus on suunniteltu tukemaan tehtävän asettamia käytännön vaatimuksia ja antaa sinulle hyvät valmiudet ohjelmistokehittäjän tehtäviin. Lisäksi saat Solitan kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja toimintatapoihin sekä pääset mukaan työssäoppimaan Solitan merkittäviin asiakasprojekteihin. Lue lisää ohjelmistokehittäjiemme sielunelämästä Solita Developer Manifestosta.

Lähiopetuspäivien aikana keskitytään erityisesti seuraaviin aiheisiin:

  • Frontend Web App Development
  • Java Development
  • Java EE Backend Web Development/Services
  • Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Uracoaching-tapaamiset ohjelman puolessa välissä varmistavat, että osaamisesi on kehittynyt oikeaan suuntaan. Lisäksi käytännönläheiset ja ohjelmaan räätälöidyt harjoitustyöt ja -projektit tukevat oppimistasi.

Lue lisää: Solita tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Näin haet

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Sandy Svahn
Senior Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Yleinen kulttuuri panostaa laatuun”

”Luottamus, palaute ja palkitseminen. Tehtävät saa hoitaa itselle mielekkääksi koetulla tavalla - lopputulos on tärkeämpi kuin orjallinen prosessin noudattaminen. Pyrkimys laadukkaisiin tuloksiin. Esimerkkejä: katselmointikulttuuri, panostus sisäiseen koulutukseen, uuden työntekijän harjoitustyö. Yleinen kulttuuri panostaa laatuun.”*

 

*Lähde: Great Place To Work -kyselyt 2013 ja 2014, Solitan henkilöstön vastauksia kysymykseen: ”Onko jotain sellaista erityistä tai poikkeuksellista, joka tekee tästä työpaikasta hyvän työpaikan?”