10 intohimoista ohjelmistokehittäjää Tampereelle

Solita on jatkuvalla kasvu-uralla, ja vaikka olemmekin rekrytoineet jo toista sataa uutta osaajaa tänä vuonna, ei vauhtimme ole hiipumassa. Asiakkaamme rakastavat meitä ja tarvitsemme uusia osaajia jatkuvasti lisää. Nyt haemme 10 uutta ohjelmointia intohimonaan pitävää devaajaa kehittymään Tampereen toimipisteeseemme. Sinun ei tarvitse vielä olla valmis osaaja, sillä yhdessä Solitan perehdytysten, ohjelman koulutuksen ja sinun asenteesi ja motivaatiosi avulla kehitämme sinusta meille tulevaisuuden osaajan, todellisen javaritarin.

Voidaksesi aloittaa Solita Java Trainee rekrytointiohjelmassa, sinun tulee olla työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä, ja motivoitunut oppimaan uutta ja tarttumaan uusiin haasteisiin ohjelmistokehityksen parissa.

Oletko sinä seuraava solitaheimon jäsen?

Tunnistatko itsesi näistä kriteereistä?

  • Voit olla jo hankkinut työkokemusta ohjelmisto-/IT-alalta tai olet vielä uraasi aloitteleva devaajatalentti
  • Arvostamme kokemusta ohjelmistokehitysprojekteista joko työn, opiskeluiden tai harrastuneisuuden kautta
  • Asenteesi on kohdallaan ja sinulla on palava halu uusien web-teknologioiden oppimiseen
  • Haluat toteuttaa projekteja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Pidämme erityisesti arvossa aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, joten kerrothan meille, mitä ohjelmointiprojekteja olet toteuttanut. Erityisesti sinulle on etua Java- tai web-ohjelmointikokemuksesta, mutta tärkeintä on kuitenkin motivaatio uuden oppimiseen ja innostuneisuuden osoittaminen. Vahvuutenamme ovat intohimo kovaan laatutasoon, rohkeus näyttää mihin maailma on menossa, yhdessä tekemisen riemu rentous edellä ja kaverista huolehtiminen. Jos tunnistat samoja piirteitä itsestäsi, niin tervetuloa heimoomme!

Solita Java Trainee rekrytointiohjelma soveltuu sekä jo kokeneemmille että työuransa alussa oleville vastavalmistuneille ohjelmistoalan osaajille. Koulutus järjestetään suomeksi. Ohjelman ajalle solmimme kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta. Rekrytointiohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päätteeksi.

Lue lisää Solitasta työpaikkana ja tutustu muihin avoimiin työpaikkoihimme täällä.

Lue lisää: Solita tarjoaa sinulle | Koulutus | Näin haet

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Sandy Svahn
Senior Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

”Yleinen kulttuuri panostaa laatuun”

”Luottamus, palaute ja palkitseminen. Tehtävät saa hoitaa itselle mielekkääksi koetulla tavalla - lopputulos on tärkeämpi kuin orjallinen prosessin noudattaminen. Pyrkimys laadukkaisiin tuloksiin. Esimerkkejä: katselmointikulttuuri, panostus sisäiseen koulutukseen, uuden työntekijän harjoitustyö. Yleinen kulttuuri panostaa laatuun.”*

 

*Lähde: Great Place To Work -kyselyt 2013 ja 2014, Solitan henkilöstön vastauksia kysymykseen: ”Onko jotain sellaista erityistä tai poikkeuksellista, joka tekee tästä työpaikasta hyvän työpaikan?”