Solita Java Trainee – ohjelmistokehittäjien rekrytointiohjelma

Haluaisitko kehittyä tulevaisuuden tärkeäksi osaajaksi ja osallistua yhteiskunnallisesti merkittäviin ohjelmistokehitysprojekteihin? Toivotko oppivasi modernien web-teknologioiden salat?

Solita on yksi Suomen kiinnostavimmista ja nopeimmin kasvavista työpaikoista Suomessa. Olemme rekrytoineet tänä vuonna jo reilusti yli 100 uutta osaajaa tiimeihimme Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Korkea asiakastyytyväisyys ja digitalisoituva maailma luovat jatkuvasti uusia mielenkiintoisia uramahdollisuuksia solitalaisille. Nyt haluamme tarjota myös sinulle, tulevaisuuden javaritari, mahdollisuuden liittyä heimoon Tampereelle.

Koulutamme 10 tulevaisuuden javaritaria

Etsimme nyt heimoomme sinua, tulevaa javaritaria. Suhtaudut intohimolla ohjelmointiin ja janoat oppia uutta. Emme odota sinun olevan vielä valmis osaaja, mutta hyvänä ponnahduslautana on jonkin ohjelmointikielen tai web-teknologian hyvä osaaminen. Työkokemuksesta tai harrastuneisuudesta ohjelmistokehityksen parissa on ehdottomasti etua. Tärkeintä meille on kuitenkin sisäinen motivaatiosi ja kiinnostuksesi kehittää itseäsi kohti mestaritason osaajaa. Coachaamme sinusta yhdessä tulevaisuuden javaritarin.

Solita Java Trainee rekrytointiohjelman koulutus- ja työssäoppimisjakso kestää 6 kk (31.10.2016-25.4.2017). Mukaan valitaan 10 henkilöä. Tavoitteenamme on rekrytoida sinut ohjelman päätteeksi Solitalle vakituiseen työsuhteeseen.

Hakuaika päättyy 17.10.2016. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut heti, eli jo hakuajan aikana. Valintoja pyritään tekemään hyvissä ajoin ennen ohjelman aloitusta.

Lue lisää: Solita tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Näin haet

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy minulta lisätietoa!
Sandy Svahn
Senior Project Manager
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

SOLITAHEIMOLTA KUULTUA

”Yleinen kulttuuri panostaa laatuun”

”Luottamus, palaute ja palkitseminen. Tehtävät saa hoitaa itselle mielekkääksi koetulla tavalla - lopputulos on tärkeämpi kuin orjallinen prosessin noudattaminen. Pyrkimys laadukkaisiin tuloksiin. Esimerkkejä: katselmointikulttuuri, panostus sisäiseen koulutukseen, uuden työntekijän harjoitustyö. Yleinen kulttuuri panostaa laatuun.”*

 

*Lähde: Great Place To Work -kyselyt 2013 ja 2014, Solitan henkilöstön vastauksia kysymykseen: ”Onko jotain sellaista erityistä tai poikkeuksellista, joka tekee tästä työpaikasta hyvän työpaikan?”