Uutta osaamista ja työkokemusta tuovat mielenkiintoiset työtehtävät

Smart Testing Discovery RekryKoulutus -ohjelmassa pääset kattavan koulutuspaketin myötä ohella soveltamaan oppimaasi käytännön työtehtävissä. Ohjelman yhtenä tavoitteena on täydentää ja syventää ICT-alan osaamistasi tekemällä sinusta testausautomaatio ja DevOps -alojen asiantuntija motivoivien työtehtävien sekä asiantuntijakoulutuksen avulla.

Tulevat tavoitetehtäväsi voivat olla puhtaasti testauksen parissa esimerkiksi testaajana tai konsulttina, mutta voit myös hyödyntää tuoretta osaamistasi muulla ICT-alan sektorilla. Testausautomaatio- ja DevOps -osaamisesta on paljon hyötyä erilaisissa tehtävissä tuote- ja ohjelmistokehityksessä. Muita rooleja, joissa osaaminen on tärkeää, ovat esimerkiksi testiautomaation kehittäjät, ohjelmistosuunnittelijat ja -kehittäjät, projektipäälliköt, DevOps-asiantuntijat ja tekniset asiakastukihenkilöt. Testausautomaatio ja DevOps -alat ovat tulevaisuuden aloja, jonka asiantuntijoille on kysyntää laaja-alaisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutussopimus ohjelman ajalle

Koulutusohjelmassa työskentelet kokopäiväisesti yhteistyöyrityksessäsi. Jokaiselle osallistujalle pyritään löytämään hänen taustaansa sopiva ja mielenkiinnonkohteitaan vastaava yhteistyöyrityspaikka viimeistään ohjelman aikana. Ohjelman ajalle solmit yrityksen kanssa kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on, että sinä ja yritys solmitte koulutusohjelman jälkeen työsuhteen.

Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

 

Hae mukaan!

Smart Testing Discovery in a nutshell:

  • 6 kk RekryKoulutus 9.5.–1.11.2017
  • 22 pv koulutuspaketti testausautomaatio + DevOps + e-learning -osaamisen kehittämiseksi
  • Ammattitaidon arvostettu ISTQB Foundation -sertifointi.
  • 12 yritystä etsimässä uusia testausautomaation ja DevOpsin osaajia
  • Tavoitteena vakituinen työsuhde
Yhteistyössä
Kysy lisää ohjelmasta!
Pauliina Pohjola
Project Manager
050 5970702

Jaakko Kilpeläinen
Project Manager
050 367 2413

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.