Hakuohjeet

Smart Testing Discovery -ohjelman avulla sinäkin voit päivittää testaus- ja DevOps-osaamisesi!

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen vaatii hakemuksen ja osaamisprofiilin täyttämistä alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku tai omassa TE-toimistossasi. Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 672087.
  1. Täytä tietosi myös tämän sivuston Hae nyt! -linkin kautta Saranen Consultingin järjestelmään. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Täytäthän molemmat hakemukset erittäin huolellisesti, sillä niiden perusteella tehdään esivalinta ja Saranen Consultingin hakemusta käytetään myös osaamisesi esittelyyn yhteistyöyrityksillemme. Saranen Consultingin hakemukseen kirjoitetut asiat ovat huomattavasti tärkeämpiä kuin liitteenä olevan CV:n sisältö.

Kerro ydinosaamisessasi esimerkiksi millaista testausta olet tehnyt, oletko ollut tekemisissä automaatiotestauksen kanssa tai millaista työtä olet tehnyt ohjelmistokehityksen tai projektinhallinnan saralla. Kerro myös mitä haluat tulevaisuudessa tehdä ja mikä motivoi sinua. Selkeä, mutta ytimekäs osaamisen esittely parantaa mahdollisuuksiasi juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen löytymiseen.

Hakuaika päättyy 9.4.2017.

Kenelle Smart Testing Discovery on tarkoitettu

Koulutusohjelma on suunnattu esim. ICT-alan rakennemuutoksen johdosta työttömäksi jääneille, jotka haluavat kehittää ICT-alan osaamistaan uuteen suuntaan ja työllistyä tietoturva-alan asiantuntijatehtäviin. Ohjelmaan voi hakea myös vastavalmistuneet tai vahvaan harrastuneisuuteen hakemuksensa perustavat henkilöt. Koulutussisältö on rakennettu vastaamaan yhteistyöyritysten vaatimuksia ja osallistujan lähtötasoa.  ICT-alan koulutus ei ole ehdoton edellytys, mikäli hakijan riittävä osaamistausta perustuu käytännön työkokemukseen esim. tietoliikenteestä, tietohallinnosta, ohjelmistokehityksestä tai projektinvedosta. Smart Testing Discovery RekryKoulutus soveltuu erityisesti kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen.

  • Soveltuva tausta voi olla esimerkiksi: ohjelmistosuunnittelu, testaus, tietohallinto, tietoliikenne, myynti, projektinjohto.
  • Aiempi testausautomaatio-osaaminen ei ole välttämätöntä.
  • Huomaa, että ohjelma edellyttää kokopäiväistä opiskelua ja työssä oppimista, joten ohjelmaa ei voi suorittaa työn tai muun opiskelun ohessa.

Työvoimakoulutus yhteistyössä TE-toimiston kanssa

Smart Testing Discovery RekryKoulutus on osittain työhallinnon rahoittama koulutusohjelma. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

 

Smart Testing Discovery in a nutshell:

  • 6 kk RekryKoulutus 9.5.–1.11.2017
  • 22 pv koulutuspaketti testausautomaatio + DevOps + e-learning -osaamisen kehittämiseksi
  • Ammattitaidon arvostettu ISTQB Foundation -sertifointi.
  • 12 yritystä etsimässä uusia testausautomaation ja DevOpsin osaajia
  • Tavoitteena vakituinen työsuhde
Yhteistyössä
Kysy lisää ohjelmasta!
Pauliina Pohjola
Project Manager
050 5970702

Jaakko Kilpeläinen
Project Manager
050 367 2413

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.