Tilaisuus laajentaa testauksen, testausautomaation ja ohjelmistokehityksen osaamista ja löytää uusi työpaikka.

Smart Testing Discovery, Tampere

- ICT-osaaja, päivitä testausautomaatio- ja DevOps-osaamistasi!

Hakuaika on päättynyt.

Smart Testing Discovery on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta yritykset etsivät kahtatoista tulevaisuuden osaajaa erilaisiin työtehtäviin ohjelmistokehityksen, testausautomaation ja DevOpsin parissa. RekryKoulutus järjestetään 9.5.–1.11.2017.

Ohjelman aikana saat uuden osaamisen ja pääset soveltamaan oppimaasi yrityksessä käytännön projekteissa. Töiden ohessa saat kattavan ja korkealaatuisen, alansa parhaiden asiantuntijoiden pitämän koulutuksen. Rekrytoivat yritykset hakevat henkilöitä mm. seuraaviin rooleihin: testaajaksi, testausautomaation kehittäjäksi, ohjelmistosuunnittelijaksi, testauspäälliköksi, tekniseksi projektipäälliköksi, DevOps-asiantuntijaksi ja tekniseksi asiakastukihenkilöksi. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden ISTQB-testaussertifiointiin.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana vastaavat testausalan ohjelmamme ovat tarjonneet väylän yli 300 henkilölle väylän testauksen ja laadunvarmistuksen tehtäviin. Yritykset rekrytoivat sekä testauskokemusta hankkineita että uransa alkuvaiheessa olevia työntekijöitä. Ohjelma sopiikin kaikille, oletpa sitten aloitteleva it-alan lupaava tulevaisuuden tekijä tai kokenut konkari. Aiempi kokemus ohjelmistokehitys-, ohjelmistotestaus- tai projektinvetotehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan sinulle eduksi.

Ohjelman ajan työskentelet käytännön työtehtävissä yhteistyöyrityksessä ja koulutusohjelman tavoitteena on työllistymisesi yritykseen koulutusohjelman päättyessä.

Osaamiselle on kysyntää

Testausautomaatio ja DevOps -alat ovat tulevaisuuden aloja, jonka asiantuntijoille on kysyntää laaja-alaisesti nyt ja tulevaisuudessa. Suomi kuuluu testausautomaation kärkimaihin koko maailmassa. Testausautomaatio ja DevOps ovat tärkeä osa tuote- ja ohjelmistotestausta, minkä lisäksi ymmärrystä tarvitaan jokaisessa yrityksessä, jossa tehdään ohjelmistokehitystä. Smart Testing Discovery RekryKoulutus voi auttaa sinua matkallasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

Toimivaksi todettu konsepti

Saranen Consultingin vastaavanlaisten koulutusohjelmien pitkän ajan työllistymisprosentti on noin 85%. Olemme järjestäneet ICT-alan asiantuntijoiden koulutusohjelmia vuodesta 2003 alkaen. Jo yli 1 600 henkilöä on löytänyt ohjelmien avulla itselleen uuden työn.

 

Smart Testing Discovery in a nutshell:

  • 6 kk RekryKoulutus 9.5.–1.11.2017
  • 22 pv koulutuspaketti testausautomaatio + DevOps + e-learning -osaamisen kehittämiseksi
  • Ammattitaidon arvostettu ISTQB Foundation -sertifointi.
  • 12 yritystä etsimässä uusia testausautomaation ja DevOpsin osaajia
  • Tavoitteena vakituinen työsuhde
Yhteistyössä
Kysy lisää ohjelmasta!
Pauliina Pohjola
Project Manager
050 5970702

Jaakko Kilpeläinen
Project Manager
050 367 2413

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Mukana rekrytoimassa mm.