Sanoma Digital Marketing Trainee 2017

Luo oma tarinasi tuhansien tarinoiden talossa – Kasva ja kehity digitaalisen markkinoinnin osaajaksi

Haku ohjelmaan on päättynyt.

Sanoma Media Finland on median edelläkävijä, joka tavoittaa päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä ja yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja monikanavaisesti niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin. Laadukkaat sisältömme, tunnetut brändimme ja houkutteleva mediavalikoimamme syntyvät sisältöjen, visuaalisuuden, digitaalisuuden, markkinoinnin, myynnin ja tukitoimintojen osaajien yhteistyönä. Työntekijämme ovat mukana media-alan kehityksen kärjessä ja luovat suomalaisille uusia tapoja nauttia sisällöistä. Meillä on mahdollisuus luoda monenlaisia urapolkuja.

Koulutamme ja rekrytoimme nyt sinut ja yhdeksän muuta 6 kuukauden Sanoma Digital Marketing -rekrytointiohjelmaan (25.9.2017-22.3.2018). Ohjelma sisältää yli 20 päivää korkeatasoista asiantuntijakoulutusta digitaalisesta markkinoinnista. Koulutuksen lisäksi osaamisesi kehittyy käytännön työtehtävien kautta Sanomalla.  Tavoitteenamme on rekrytoida sinut ohjelman päätteeksi meille työsuhteeseen Helsingin keskustan Sanoma-taloon. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Tule luomaan omaa tarinaasi Sanomalle!

Keitä etsimme?

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä arvostamme eniten oikeaa asennetta ja halua kehittyä digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan osaajaksi. Koulutustaustasi voi olla esim. media-alalta (medianomi) tai kaupalliselta tai kaupallistekniseltä alalta (esim. tradenomi, IT-tradenomi, KTM). Rekrytoiva koulutusohjelma soveltuu hyvin sekä vastavalmistuneille että jo pidemmän työkokemuksen omaaville hakijoille.

Viihdyt varmasti meillä, kun olet oma-aloitteinen, nautit työstä erilaisten ihmisten kanssa ja olet innostunut sekä asiakaspalveluhenkinen. Olet myös tarkka ja nautit pienten yksityiskohtien hallinnasta. Modernien mainonnanhallinnan järjestelmien ja niihin liittyvien ohjelmistojen aiempi tuntemus on hyödyllistä, mutta ei välttämätöntä. Toimit tehokkaasti kiireisissä ja yllättävissäkin tilanteissa, etkä pelkää tarttua uusiin tehtäviin. Energinen ja positiivinen työote sekä sujuvat yhteistyötaidot takaavat työssä menestymisen.

Sanoma Digital Marketing -ohjelma pähkinänkuoressa:

• 6kk 25.9.2017 – 22.3.2018
  • Kattava koulutuspaketti digitaalisesta markkinoinnista
  • Digitaalisen markkinoinnin monipuoliset työtehtävät Sanomalla
  • Mahdollisuus suorittaa arvostettu IAB:n digimediamyynnin sertifikaatti
  • Mahdollisuus luoda monenlaisia urapolkuja Sanomalla
  • Tavoitteena työsuhde Sanomalle koulutusohjelman jälkeen

Kysy lisää ohjelmasta!
Lotta Tuoriniemi
Project Manager (soittoajat ma, ti, pe 9-11)