Ceili

Ceili on vuonna 2014 perustettu Salesforce-osaamiseen keskittyvä asiantuntijayritys. Olemme mukana Salesforcen kumppaniohjelmassa ja tarjoamme palveluitamme niin isoille kuin pienillekin yrityksille.

Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, mutta toimimme käytännössä koko maassa. Vaikka yrityksemme on nuori, kokemuksemme IT-ratkaisujen tuottamisesta on varsin pitkä.

Olemme hakemassa Salesforce Academyn kautta joukkoomme sovelluskehittäjää, joka pystyy tuottamaan koodia ja toimimaan asiakkaittemme kanssa tiiviissä yhteistyössä. Ohjelmointikielellä ei ole väliä, mutta esimerkiksi Javan osaaminen antaa erittäin hyvät lähtökohdat. Lisäksi tekninen koulutus ja ylipäätään kiinnostus teknisempään työuraan auttaa päivittäisten työtehtävien selvittämisessä. Integraatio-osaaminen on iso plussa.

Haemme koulutusohjelman kautta myös Salesforce-konsulttia, jonka tehtävänä on toimia joko teknisenä tai käyttöönottokonsulttina asiakasprojekteissa. Toiveena on löytää myynti- ja markkinointihenkinen persoona, joka pystyy kuuntelemaan asiakasta ja löytämään heille ratkaisun Salesforcen palveluista. Kokemus kouluttamisesta ja ihmisille esiintymisestä auttavat onnistumaan tässä tehtävässä. Koulutustausta voi olla yhtä hyvin niin markkinoinnillinen kuin tekninenkin. Pääasia on, että henkilö tykkää toimia asiakasrajapinnassa.

Molemmissa tehtävissä englannin kielen osaaminen on ehdoton edellytys. Toimipiste sijaitsee Jyväskylässä.

Salesforce Academy in a nutshell:

  • Six-month recruitment program from December 13, 2017 to June 14, 2018
  • A 26-day, comprehensive Salesforce Customer Success expert training package + Trailhead e-learning offering to develop expertise
  • Highly regarded certification of your professional skills – the Salesforce Administration certification
  • The aim is a permanent position in a Salesforce partner/client company
  • A unique opportunity to get involved in the Salesforce ecosystem
  • Awesome experiences from the first Salesforce Academy:
    • 93% of participants found a new job after the program!
    • Overall, participant rated the success of the program 4.6/5
In collaboration with

”Salesforcen Ohana: maailmanlaajuinen laajennettu perhe”

Miksi nyt kannattaa hypätä Salesforcen kelkkaan? Mitä Salesforcen Ohanaan eli yhteisöön kuuluminen parhaimmillaan on? Lue vastaukset vierasblogitekstistä.

Applicants, ask me more!
Lotta Tuoriniemi
Project Manager (calling times Mon, Tue, Fri 9-11 am)
044 337 9936

Companies, ask me more!
Mikko Myllykoski
Sales Manager
040 052 6227

Huikea mahdollisuus verkostoitua

"Kokonaiskokemus Salesforce Academysta on erittäin hyvä. Parasta ohjelmassa oli tavata uusia ihmisiä, joilla on niin erilaiset taustat sekä huikea mahdollisuus verkostoitua, koulutuksia unohtamatta. Mielestäni ohjelma sopii kaikille, jotka ovat vähänkään kiinnostuneet IT-alasta sekä erilaisista järjestelmistä

Tällä hetkellä toimin Salesfore Administratorina, ja päätehtävinäni ovat datan huolto ja ylläpito sekä markkinointitiimin avustaminen Salesforceen liittyvissä asioissa."

Johanna Rintala, Salesforce Administrator, OpusCapita

We are extremely satisfied

“Our Salesforce consulting efforts are growing strongly and we are constantly looking for new experts for our teams. The high-quality Salesforce program from Saranen gives motivated participants the tools they need to bring their know-how up to date for this growing field, as well as offering them valuable practical work experience. We are extremely satisfied with our new consultant who has just started her Salesforce career, and we’re involved in the program this year, too.”

Markku Laukka, Accenture Cloud First Applications, Lead Consultant