Accenture

Accenture on maailmanlaajuisesti toimiva strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta kattaa yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet.

Olemme kasvattaneet vahvaan asiantuntijajoukkoomme kovaa osaamista Salesforce-ekosysteemin ympärille. Suomen tiimissämme on tällä hetkellä 20 Salesforce-konsulttia ja kasvumme jatkuessa haemme nyt aktiivisesti uusia motivoituneita ja nälkäisiä osaajia joukkoomme. Tässä tarkemmin tehtävänkuvasta ja roolista, johon me Accenturelaiset haluamme kasvattaa uusia Salesforce-konsultteja.

 • Tavoitteenamme on löytää sekä teknisiä, että toiminnallisia henkilöitä toimitusprojekteihimme
  • Hyviä toiminnallisia taustoja tulevalle Salesforce-asiantuntijalle ovat esimerkiksi syvä CRM-prosessiosaaminen tai kokemus muista pakettituotteista (SAP, Siebel, MS Dynamics, etc.). Halu oppia ymmärtämään asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja on tärkeää.
  • Toisaalta, jos sinulla on kokemusta Web-teknologioista (HTML5,  JavaScript, design-taidot) on siirtymä Salesforcen Lightning -kehittäjäksi erittäin nopea ja osaamisellesi on paljon kysyntää.
 • Asiakkaalle parhaat ratkaisut löydetään yleensä erilaisten tekijöiden yhteistyöllä – meille on tärkeää, että olet kiinnostunut verkostoitumaan aktiivisesti sekä Accenturen sisällä että Salesforcen laajemmassa ekosysteemissä.
 • Accenturen kulttuuriin kuuluu eteenpäin pyrkiminen: arvostamme motivaatiota kehittyä ja edetä omalla uralla.
 • Odotamme korkeakoulututkintoa. Työskentelemme englanniksi ja suomeksi, joten molempien kielien sujuva hallitseminen on tärkeää.
 • Pääset tapaamaan myös kollegoitasi Nordic-tasolla. Arvostamme täten myös matkustusvalmiutta. Ruotsin kielen taito on myös plussaa.

Tee työurasi paras investointi ja hyppää Accenturelle kehittymään Salesforce-konsultiksi!

Tutustu yritykseen: www.accenture.com

Salesforce Academy in a nutshell:

 • Six-month recruitment program from December 13, 2017 to June 14, 2018
 • A 26-day, comprehensive Salesforce Customer Success expert training package + Trailhead e-learning offering to develop expertise
 • Highly regarded certification of your professional skills – the Salesforce Administration certification
 • The aim is a permanent position in a Salesforce partner/client company
 • A unique opportunity to get involved in the Salesforce ecosystem
 • Awesome experiences from the first Salesforce Academy:
  • 93% of participants found a new job after the program!
  • Overall, participant rated the success of the program 4.6/5
In collaboration with

”Salesforcen Ohana: maailmanlaajuinen laajennettu perhe”

Miksi nyt kannattaa hypätä Salesforcen kelkkaan? Mitä Salesforcen Ohanaan eli yhteisöön kuuluminen parhaimmillaan on? Lue vastaukset vierasblogitekstistä.

Applicants, ask me more!
Lotta Tuoriniemi
Project Manager (calling times Mon, Tue, Fri 9-11 am)
044 337 9936

Companies, ask me more!
Mikko Myllykoski
Sales Manager
040 052 6227

Huikea mahdollisuus verkostoitua

"Kokonaiskokemus Salesforce Academysta on erittäin hyvä. Parasta ohjelmassa oli tavata uusia ihmisiä, joilla on niin erilaiset taustat sekä huikea mahdollisuus verkostoitua, koulutuksia unohtamatta. Mielestäni ohjelma sopii kaikille, jotka ovat vähänkään kiinnostuneet IT-alasta sekä erilaisista järjestelmistä

Tällä hetkellä toimin Salesfore Administratorina, ja päätehtävinäni ovat datan huolto ja ylläpito sekä markkinointitiimin avustaminen Salesforceen liittyvissä asioissa."

Johanna Rintala, Salesforce Administrator, OpusCapita

We are extremely satisfied

“Our Salesforce consulting efforts are growing strongly and we are constantly looking for new experts for our teams. The high-quality Salesforce program from Saranen gives motivated participants the tools they need to bring their know-how up to date for this growing field, as well as offering them valuable practical work experience. We are extremely satisfied with our new consultant who has just started her Salesforce career, and we’re involved in the program this year, too.”

Markku Laukka, Accenture Cloud First Applications, Lead Consultant