Osaajia rekrytoimassa:

Näin haet

Hakuaika on päättynyt.

Ramirentin telineasennuksen rekrytointikoulutuksen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 665776) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Lisää CV:si tai täytä työkokemuksesi Hae nyt! -painikkeesta.

Sinut kutsutaan haastatteluun näiden tietojen perusteella, joten täytäthän ne huolellisesti.

Kenelle rekrytointikoulutus on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa joka on päättymässä tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Etsimme ensisijaisesti oikeata asennetta. Meille on tärkeää, että sinulla on vahva halu tehdä töitä sekä pidät tiimityöskentelystä. Mitään erityistä koulutustaustaa emme hae. Rakennus- tai metallialan kokemus katsotaan eduksi, mutta tätä ei vaadita. Tärkeintä on motivaatiosi oppia uutta ja kehittyä koulutuksen kautta telineasennuksen ja eristyksen ammattilaiseksi.

Edellytämme alalle soveltuvaa terveyttä, riittävää fyysistä kuntoa sekä suomenkielen taitoa.

Rekrytointikoulutus on työhallinnon rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta. Koulutuksen tavoitteena on toistaiseksi voimassaoleva työsopimus ohjelman päättyessä. Työsopimus solmitaan Barona Rakennus Oy:n kanssa joka on ulkoistuskumppanimme. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy yhdessä Ramirentin, Turun aikuiskoulutuskeskuksen sekä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Marika Neirama
Projektipäällikkö, parhaiten tavoitat ark. klo 10-11
050 390 9788

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.