Osaajia rekrytoimassa:

Ramirent ja Saranen kouluttavat 12 uutta telineasennus- ja eristysalan ammattilaista

Hakuaika on päättynyt.

Rekrytointikoulutus rakentuu 18 koulutuspäivästä, joissa käsitellään telineasennus, eristystehtävät ja alaan liittyvät kone- ja laitetekniikat. Koulutuksen aikana suoritetaan myös alalla vaadittavat tärkeimmät kortit: työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti ja EA 1-koulutus.

Koulutus alkaa 4.4.2016 ja kestää 30.6.2016 asti. Koulutus koostuu sekä teoriaopetuksesta että käytännön työskentelystä Ramirentin työkohteessa Turun Meyerin telakalla. Tavoitteena on palkata kaikki koulutuksen läpikäyneet osallistujat vakituiseen työsuhteeseen.

Rakennusala on Ramirentin suurin yksittäinen asiakasryhmä. Asiakaskuntaan lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.

Ramirentin tarjonta käsittää kaiken aina yksittäisistä tuotteista asiakkaan luona tapahtuvaan kalustohallintaan. Ramirent on ulkoistanut telineasennustoiminnan Baronalle. Nyt etsimme tekijöitä ulkoistetun liiketoiminnan puolelle.

 

Telineasennuksen- ja eristysalan osaajille riittää kysyntää

Ammattitaitoisille telineasennuksen osaajille riittää kysyntää ja haluamme kouluttaa joukkoihimme lisää tekijöitä. Koulutus on ainutlaatuinen ja eristyskoulutus tekee kokonaisuudesta ja työtehtävistä monipuolisen. Eristysosaaminen pätevöittää sinut telinetyön seuraavalle tasolle ja jatkossa voit suuntautua kiinnostuksen kohteittesi mukaan esimerkiksi hitsaukseen tai ohutlevytöihin.

Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa teline- ja eristysalasta aidosti kiinnostuneita kavereita. Toivomme, että olet työtä pelkäämätön tiimipelaaja. Työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja varmistamme jo hakuvaiheessa terveydelliset edellytyksesi toimia alalla.

Aikaisempi kokemus rakennus- tai metallialalta on eduksi, mutta se ei ole vaatimus. Tärkeintä on aito halu ja innostus oppia uutta. Toivomme uusilta ammattilaisiltamme sujuvaa suomen kielen taitoa työturvallisuuden takaamiseksi.

 

Marika Neirama
Projektipäällikkö, parhaiten tavoitat ark. klo 10-11
050 390 9788

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.