Avoimet työpaikat: Kirjanpitäjä Turkuun/Poriin

ProAgria on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme asiakkaillemme ja jäsenillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Kuljemme kehityksen kärjessä ja toimintatapamme on kumppanuus.

Alueelliset ProAgria Keskukset yhdessä ProAgria Keskusten Liiton kanssa muodostavat suomenkielisen maaseudun asiantuntijaorganisaation. Olemme myös osa ProAgria-ryhmää, jossa ovat lisäksemme mukana ruotsinkieliset ProAgria Keskukset, Faba, ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy, ProAgria Svenska Lantbrukssällskapens Förbund sekä Valio Oy Alkutuotanto.

Etsimme nyt:

Kirjanpitäjää Turkuun/Poriin

Etsimme tilipalvelujen taloustiimiin kirjanpitäjää rekrytoivan koulutusohjelman kautta. ProAgria Taloushallinnon Valmennus -rekrytoiva koulutusohjelma (F.E.C.) tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaisena.

Tavoitteenamme on kasvattaa sinusta asiantuntija kehittyvien maatila- ja maaseutuyritysten tilipalvelutiimiin. Halutessasi sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kehittyä myös vastuullisempiin tehtäviin esimerkiksi tilinpäätöksen, veroilmoitusten ja asiakashallinnan parissa.

Tarjoamme

  • monipuolisen, mielenkiintoisen ja käytännönläheisen tehtäväkentän
  • kehittyvän toimenkuvan omien osaamisalueittesi mukaan
  • innostavan ja osaamisen kehittämiseen panostavan työyhteisön

Odotamme

  • että olet tarkka ja täsmällinen ja sinulla on taloushallinnon koulutus
  • asiakaslähtöistä ja aktiivista asennetta työhön ja uuden tiedon hankkimiseen
  • organisointi- ja yhteistyötaitoja

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä pääset aloittamaan meillä rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Ymmärrys ja kiinnostus maataloudesta katsotaan eduksesi.

Hae ohjelmaan

Hae nyt!

Lue lisää: Koulutus | ProAgria| Avoimet työpaikat

 

 

 

Kysy lisää minulta!
Jannica Tjeder
Projektipäällikkö
0400 424 532

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.