Avoimet työpaikat: Taloushallinnon asiantuntija ja kirjanpitäjä Seinäjoelle

ProAgria on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme asiakkaillemme ja jäsenillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Kuljemme kehityksen kärjessä ja toimintatapamme on kumppanuus.

Alueelliset ProAgria Keskukset yhdessä ProAgria Keskusten Liiton kanssa muodostavat suomenkielisen maaseudun asiantuntijaorganisaation. Olemme myös osa ProAgria-ryhmää, jossa ovat lisäksemme mukana ruotsinkieliset ProAgria Keskukset, Faba, ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy, ProAgria Svenska Lantbrukssällskapens Förbund sekä Valio Oy Alkutuotanto.

Etsimme nyt:

Taloushallinnon asiantuntijaa ja kirjanpitäjää Seinäjoelle

Etsimme tilipalveluihimme taloushallinnon asiantuntijaa ja kirjanpitäjää rekrytoivan koulutusohjelman kautta. ProAgria Taloushallinnon Valmennus -rekrytoiva koulutusohjelma (F.E.C.) tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaisena.

Tarjoamme

  • monipuolisen, mielenkiintoisen ja käytännönläheisen tehtäväkentän
  • kehittyvän toimenkuvan omien osaamisalueittesi mukaan
  • innostavan ja osaamisen kehittämiseen panostavan työyhteisön

Taloushallinnon asiantuntija

Haemme taloushallinnon osaajaa, jolla on jo jonkin verran osaamista elinkeinoverolaista (EVL), ja joka haluaa kehittyä EVL:n vastaavaksi asiantuntijaksi tilipalveluissamme. Myös osakeyhtiölain tuntemus on eduksi työtehtävässä.

Odotamme

  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkisyyttä.
  • työkokemusta taloushallinnosta tai yrityspalveluista

Eduksi katsomme KLT-tutkinnon sekä maatilatalouden tuloverolain (MVL) tuntemuksen.  Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis osaaja, sillä pääset aloittamaan meillä rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Kirjanpitäjä

Asiakkaanasi on maatilayrityksiä. Tehtävässäsi tarvitset maatalouden perustuntemusta sekä maatalouden liiketalouden tai taloushallinnon opintoja tai työkokemusta verokirjanpidosta.

Odotamme

  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkistä otetta työntekoon.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä pääset aloittamaan meillä rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Hae ohjelmaan

Hae nyt!

Lue lisää: Koulutus | ProAgria| Avoimet työpaikat

 

 

Kysy lisää minulta!
Jannica Tjeder
Projektipäällikkö
0400 424 532

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.