Avoimet työpaikat: Taloushallinnon asiantuntija Pielisen-Karjalan alueelle

ProAgria on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme asiakkaillemme ja jäsenillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Kuljemme kehityksen kärjessä ja toimintatapamme on kumppanuus.

Alueelliset ProAgria Keskukset yhdessä ProAgria Keskusten Liiton kanssa muodostavat suomenkielisen maaseudun asiantuntijaorganisaation. Olemme myös osa ProAgria-ryhmää, jossa ovat lisäksemme mukana ruotsinkieliset ProAgria Keskukset, Faba, ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy, ProAgria Svenska Lantbrukssällskapens Förbund sekä Valio Oy Alkutuotanto.

Etsimme nyt:

Taloushallinnon asiantuntija Pielisen-Karjalan alueelle

Etsimme taloushallinnon asiantuntijaa rekrytoivan koulutusohjelman kautta. ProAgria Taloushallinnon Valmennus -rekrytoiva koulutusohjelma (F.E.C.) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaisena.

Tavoitteenamme on kasvattaa sinusta erityisasiantuntija sukupolvenvaihdos- ja investointisuunnitteluun, johtamisen konsultointiin sekä vero- ja tukineuvontaan maatiloille ja maaseudun pienyrityksille.

Tarjoamme

  • monipuolisen, mielenkiintoisen ja käytännönläheisen tehtäväkentän
  • kehittyvän toimenkuvan omien osaamisalueittesi mukaan
  • innostavan ja osaamisen kehittämiseen panostavan työyhteisön

Odotamme

  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkisyyttä
  • aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä pääset aloittamaan meillä rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Koulutus talouden, johtamisen tai verotuksen parista katsotaan eduksi.

Hae ohjelmaan

Hae nyt!

Lue lisää: Koulutus | ProAgria| Avoimet työpaikat

 

Kysy lisää minulta!
Jannica Tjeder
Projektipäällikkö
0400 424 532

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.