Avoimet työpaikat: Taloushallinnon asiantuntija Lahti-Järvenpään alueelle

ProAgria on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme asiakkaillemme ja jäsenillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Kuljemme kehityksen kärjessä ja toimintatapamme on kumppanuus.

Alueelliset ProAgria Keskukset yhdessä ProAgria Keskusten Liiton kanssa muodostavat suomenkielisen maaseudun asiantuntijaorganisaation. Olemme myös osa ProAgria-ryhmää, jossa ovat lisäksemme mukana ruotsinkieliset ProAgria Keskukset, Faba, ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy, ProAgria Svenska Lantbrukssällskapens Förbund sekä Valio Oy Alkutuotanto.

Etsimme nyt:

Taloushallinnon asiantuntija Lahti-Järvenpään alueelle

Etsimme tilipalveluihimme taloushallinnon asiantuntijaa rekrytoivan koulutusohjelman kautta. ProAgria Taloushallinnon Valmennus -rekrytoiva koulutusohjelma (F.E.C.) tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaisena.

Tehtäviisi kuuluu asiakasyritysten kokonaisvaltainen taloushallinto, esimerkiksi kirjanpito, tilinpäätös, palkanlaskenta, sekä asiakashankinta. Tavoitteena on kehittyä organisaatiossa vaativaan asiantuntijan asemaan ja mahdollisesti myös kouluttajan rooliin.

Tarjoamme

  • monipuolisen, mielenkiintoisen ja käytännönläheisen tehtäväkentän
  • kehittyvän toimenkuvan omien osaamisalueittesi mukaan
  • innostavan ja osaamisen kehittämiseen panostavan työyhteisön

Odotamme

  • kaupallista koulutusta
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkisyyttä
  • aiempaa työkokemusta taloushallinnosta

Sinun ei tarvitse olla valmis vaativaan asiantuntija tehtävään, sillä pääset aloittamaan meillä rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Hyötyä sinulle on KLT-tutkinnosta ja taloushallinnon tiiminvetäjänä toimimisesta.

Hae ohjelmaan

Hae nyt!

Lue lisää: Koulutus | ProAgria| Avoimet työpaikat

 

 

 

Kysy lisää minulta!
Jannica Tjeder
Projektipäällikkö
0400 424 532

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.