Tietoa ProAgriasta

ProAgria tekee työtä suomalaisen maaseudun kilpailukyvyn puolesta. Toimintatapamme on kumppanuus yhtymän jäsenten ja niiden asiakkaiden kanssa. Tällä hetkellä meitä on jo lähes 700, joista suurin osa työskentelee asiantuntija- ja kehittämistehtävissä maatilojen, maaseudun yritysten ja alueellisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on hyvinvoiva maaseutu, menestyvä maatila- ja maaseutuyrittäjä sekä tyytyväiset kuluttajat.

Meillä korostuu asiantuntijoidemme välinen yhteistyö. Eri alojen asiantuntijat yhdistävät osaamisensa asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi kokonaispalveluksi. Tämä antaa henkilöstöllemme mahdollisuuden keskittyä omaan osaamisalueeseensa, sen vahvistamiseen ja ajantasaisen tiedon ylläpitämiseen.

ProAgrian Tilipalvelut tukevat tuloksellista maaseudun yritystoimintaa

ProAgrian Tilipalvelut yhdistävät talouden ja tuotannon asiantuntijoiden osaamisen. Vahvuutemme on, että tunnemme asiakkaidemme toimialan vaatimukset ja erityispiirteet sekä voimme tarjota syvällistä osaamista toiminnan analysointiin. Toimintatapamme perustuu aktiiviseen vuorovaikutukseen asiakkaan ja palvelua tuottavan tiimin välillä. Tilipalvelut tuottaa yritysasiakkaillemme mm. kirjanpito-, palkanlaskenta-, laskutus-, budjetointi-, vero- ja talouden suunnittelun palveluja.

Kasvatamme nyt uusia ProAgria Tilipalvelut -ammattilaisia.

Katso koulutusohjelman kautta avoinna olevat työpaikat.

ProAgria tietää kasvua

ProAgria tarkoittaa ”Maaseudun puolesta”. Siihen liittyy myös osaaminen englanninkielisestä sanasta ”professional”, Pro, ”ammattilainen”. Logomme kertoo maahengestä, jota symboloi siemenestä kehittynyt itu. Se on vertauskuva maasta kasvavasta uudesta elämästä. Se kuvaa kasvua, tuottoa, menestymistä, liikettä ylöspäin.

Siinä on tieto, taito ja tulevaisuudenusko. Merkissä näkyy myös käden jälki. Se kertoo luovuudesta, ja uudella tavalla tekemisestä. Klassiset kirjaimet kertovat perinteestä. Vihreys tuo merkkiin värin. Se on elämän väri, sillä ilman aurinkoa ei ole vihreää. Väri myös symboloi uusiutumista, kevättä, maaseutua ja luontoa.

Siirry lukemaan aiheesta ProAgrian sivustolle.

Lue lisää: Koulutus | Avoimet työpaikat | Hae nyt!

 

Kysy lisää minulta!
Jannica Tjeder
Projektipäällikkö
0400 424 532

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.