Hakuohjeet

Ohjelman hakuaika on päättynyt!

Haluatko taloushallinnon näköalapaikalle? Töihin työnantajalle, joka aidosti välittää henkilöstöstään? ProAgria Taloushallinnon Valmennus tarjoaa mielenkiintoisia urakehitysmahdollisuuksia kehittyville taloushallinnon osaajille. Hae nyt ja varmista paikkasi koulutusohjelmassa.

Hakemus kannattaa jättää heti, sillä alustavat valinnat ovat jo käynnissä. Ohjelman hakuaika päättyy 1.10.2014.

Näin haet rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä työhallinnon koulutushakemus sähköisesti tai omassa TE-toimistossasi. Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 656417.
  2. Täytä myös osaamisprofiilisi. Hakijat valitaan haastatteluihin tämän hakemuksen perusteella.

Hakuprosessin ensimmäisessä vaiheessa tapaat ryhmätilaisuudessa ProAgrian asiantuntijoita ja kuulet tarkemmin ohjelman koulutuksista sekä tulevista työtehtävistäsi. Tervetuloa mukaan!

Kenelle koulutusohjelma on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan mikäli olet työttömänä työnhakijana tai irtisanomisuhan alaisena ja motivoitunut kehittymään ammattilaiseksi ProAgriassa.

ProAgria Taloushallinnon Valmennus -rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimapoliittista koulutusta. Ohjelman ajalle voit hakea sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi kulukorvausta. Hakuprosessin alussa varmistamme TE-toimiston kanssa, että olet oikeutettu hakemaan RekryKoulutukseen sekä ohjelman aikaisiin tukiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Koulutusohjelman toteuttavat ProAgria sekä Saranen Consulting Oy yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja alueellisten TE-toimistojen kanssa. Rekrytoivan koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää osallistujat ohjelman päätteeksi.

Lisätietoja hakuprosessista ja ohjelmasta saat Saranen Consultingista Jannica Tjederiltä:

jannica.tjeder@saranen.fi, puh. 0400 424 532.

Lisätietoja Saranen Consultingin toiminnasta saat osoitteessa www.saranen.fi sekä www.rekrytointikoulutus.fi.

 

Kysy lisää minulta!
Jannica Tjeder
Projektipäällikkö
0400 424 532

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.