ProAgria Taloushallinnon Valmennus - rekrytoiva koulutusohjelma taloushallinnon ammattilaisille - haku on päättynyt!

Etsitkö näköalapaikkaa taloushallinnossa? Työnantajaa joka aidosti välittää henkilöstöstään? Ja tarjoaa monipuoliset urakehitysmahdollisuudet. Etsimme nyt rekrytoivan koulutusohjelman kautta uusia kykyjä laajaan ja monipuoliseen asiantuntijajoukkoomme.

ProAgrialaiset kulkevat kehityksen kärjessä

ProAgria on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme asiakkaillemme ja jäsenillemme palveluja, joista saa mahdollisimman paljon lisäarvoa, laatua, kilpailukykyä ja kannattavuutta.

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa, luotettavaa ja eteenpäin katsovaa asiantuntijuutta. ProAgria on hyvin johdettu edelläkävijöiden yhteisö. Toimintaamme ohjaavat kestävät arvot ja ihmisläheinen kulttuuri. Onko nyt sinun aikasi liittyä joukkoomme?

Uutta osaamista työssä oppien

Koulutamme uusia taloushallinnon ammattilaisia ProAgria Tilipalvelujen palvelukseen sekä eri tehtäviin ProAgrian sisäisessä taloushallinnossa 15.10.2014 alkavassa ProAgria Taloushallinnon Valmennus -rekrytoivassa koulutusohjelmassa.

Koulutusohjelma kestää noin kuusi kuukautta ja sen aikana työskentelet käytännön tehtävissä ja osallistut monipuoliseen asiantuntijakoulutukseen. Ohjelman koulutus järjestetään Eduhousen ja Kassanetin asiantuntijakouluttajien toimesta. Se koostuu 18 lähiopetuspäivästä, joiden aikana oppimasi asiat tukevat ammatillista kehittymistäsi sekä työtehtäviäsi ProAgriassa.

Koulutusohjelman aikana pääset näyttämään motivaatiosi ja halusi kehittää osaamistasi. Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on työllistymisesi ohjelman jälkeen. Lue ProAgriasta työnantajana.

Etsimme uusia taloushallinnon osaajia aluekeskuksiimme

ProAgria Taloushallinnon Valmennus -koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja alueellisten TE-toimistojen kanssa. Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting.

Siirry lukemaan aiheesta Proagrian sivustolle.

Hakuaika päättyi 1.10.2014.

Lue lisää: Koulutus | ProAgria| Avoimet työpaikat | Hae nyt!

Kysy lisää minulta!
Jannica Tjeder
Projektipäällikkö
0400 424 532

Yhteistyössä
F.E.C.-logo
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.