Hakuohjeet ja aikataulu

Pankkialan asiakaspalvelun rekrytoiva koulutusohjelma järjestetään 24.5.–29.11.2016 välisenä aikana. Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työtön työnhakija, irtisanomisuhan alainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä.

Jätä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 9.5.2016 mennessä täyttämällä sähköiset hakemukset:

  1. Osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku –sivuilla (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 666226 ) tai palauttamalla hakemus omaan työ- ja elinkeinotoimistoosi (TE-toimisto).
  2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös Saranen Consultingin rekrytointijärjestelmän kautta tästä linkistä nopeuttaaksesi hakemuksesi käsittelyä.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Ohjelmaan kannattaa hakea heti, sillä haastattelut ja valinnat ovat jo käynnissä.

Koulutukseen osallistuville työnhakijoille maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan, sekä lisäksi kulukorvausta. Ohjelmaan sisältyy viikon mittainen lomajakso kesällä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, Opsetin, OP Ryhmän ja Saranen Consultingin kanssa.

 

Hae nyt »
Yhteistyössä
Kysy lisää!
Hanna Tuhkanen
Project Manager
050 331 8806

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.