Hakuohjeet

Koulutusohjelman hakuaika on päättynyt.

Oletko valmis kasvamaan asenteella pankki- ja rahoitusalan asiakaspalvelun asiantuntijaksi?

Näin haet!

RekryKoulutukseen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 657105.) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä osaamisprofiilisi Hae nyt! -painikkeesta. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti.

Kenelle RekryKoulutus on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Etsimme ihmisläheisiä henkilöitä, joille asiakaspalvelu on mieluisaa, tavoitteellisuus luontevaa ja halu kehittyä eteenpäin ajava voima. Mitään erityistä koulutustaustaa emme hae vaan taustasi voi olla esimerkiksi myynnistä, asiakaspalvelusta tai yrittäjyydestä. Tärkeintä on motivaatiosi oppia uutta ja kehittyä koulutusohjelman kautta asiakaspalvelun asiantuntijaksi.

RekryKoulutus järjestetään yhteistyössä Työhallinnon kanssa

Nordean palveluneuvojan RekryKoulutus on Työhallinnon rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olisit työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta. RekryKoulutuksen tavoitteena on työsopimus Nordean kanssa ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy yhdessä Nordean, Eduhousen ja Työhallinnon kanssa.

www.barona.fi | www.saranen.fi

 

Kysy minulta lisätietoa!
Sandy Svahn
Projektipäällikkö
040 560 4612

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.