Näin haet

Koodit Kaakkoon –koulutusohjelman kautta sopiva uusi työpaikkasi voi löytyä esimerkiksi Lappeenrannan, Kouvolan tai Kotkan alueelta omien toiveidesi mukaan. Jos olet jo kokeneempi koodari tai ohjelmistopuolen tulevaisuuden lupaus, niin hae nyt!

Kuka voi hakea?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM), joka antaa hyvän pohjan ohjelmistopuolen töihin
  • Eduksi on työkokemus ohjelmisto-/IT-alalta, mutta ei pakollinen
  • Ohjelmointiharrastuneisuus ja oma kiinnostuksesi koodaukseen on ehdottomasti iso plussa
  • Sinulla on kova motivaatio oppia uutta, halu kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi
  • Olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan osaajaksi, jolle työmarkkinoilla on jatkuvasti kysyntää

Voit hakea koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä sekä motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisessa työssä ja korkealaatuisessa koulutuksessa. Ohjelmistoasiantuntijoiden koulutusohjelma soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ohjelmistoalan osaajille.

Hakuohjeet

  • Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa mol.fi/koulutushaku. Löydät Koodit Kaakkoon –ohjelmistoasiantuntijoiden koulutusohjelman koulutusnumerolla 669187. Koulutus näkyy järjestelmässä Lappeenrannan alla, mutta se on suunnattu koko Kaakkois-Suomen työnhakijoille.
  • Täytä lisäksi myös oma osaamisprofiilisi Saranen Consultingin järjestelmään Hae nyt -painikkeesta. Tämä osaamisprofiili toimii sinun käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin.

Hakuaika päättyy 11.12.2016, mutta hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian!

Esivalinta tehdään TE-toimiston hakemuksessa annettujen tietojen perusteella, joten kerro siinä meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi!

Lue lisää: Etusivu | Koulutus

Kysy lisää ohjelmasta!
Kirsi Havu
Projektipäällikkö
050 444 9157

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Osaajia etsimässä mm: