Huipputason Java-koulutus

Koodit Kaakkoon –rekrytoivassa koulutusohjelmassa saat korkeatasoisen koulutuksen Sovelton asiantuntijakouluttajilta. Laadukas 14 päivän teknologiakoulutus keskittyy erityisesti Java-ohjelmointiin ja –teknologioihin. Ohjelmointiin keskittyvien koulutuspäivien ohella saat työtehtäviäsi ja koulutusohjelmassa menestymistäsi tukevaa koulutusta ja valmennusta.

Koulutusohjelman kautta on avoinna useita erilaisia tehtäviä, ja koulutus rakennetaan huomioiden myös osallistujien aiempi kokemus ja osaamistaso. Lisätehtävien ja syventävien koulutusmateriaalien kautta varmistetaan jokaisen osallistujan ammattitaidon kehittyminen ja uuden oppiminen. Lisäksi saat yhteistyöyrityksessäsi perehdytyksen omiin tehtäviisi ja talon toimintatapoihin.

Kouluttajakumppanina Sovelto

Sovelto on yksi Suomen johtavista IT-alan kouluttajista, ja Koodit Kaakkoon –ohjelman teknologiakoulutuksista vastaa Sovelton parhaimmat Java-asiantuntijat. Koulutus toteutetaan Sovelto Space –konseptin kautta, jossa koulutus streamataan kaikille osallistujille. Oppimisprosessia tuetaan Sovelto Spacen vuorovaikutteisella, yhteisöllisellä virtuaalivalmennusalustalla, ja fasilitoijina toimivat Sovelton kouluttajat. Koulutusohjelman alussa pidettävä Sovelton intro-päivä antaa kaikille osallistujille parhaat eväät koulutuksen hyödyntämiseen.

Lue lisää: Etusivu | Näin Haet

Kysy lisää ohjelmasta!
Kirsi Havu
Projektipäällikkö
050 444 9157

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Osaajia etsimässä mm: