Haluatko kehittyä ohjelmistotuotannon ja –kehityksen asiantuntijaksi?

Koodit Kaakkoon – ohjelmistoasiantuntijoiden rekrytoiva koulutusohjelma

Hakuaika on päättynyt.

Haluatko kehittyä ohjelmistotuotannon ja –kehityksen asiantuntijaksi ja saada erittäin arvokasta osaamista, josta työmarkkinoilla on jatkuvasti pulaa? Haluatko hallita Java-teknologiat ja –kielen?

Ohjelmistoala on roimassa kasvussa, ja alalle tarvitaan jatkuvasti uusia osaajia. Digitalisaatio, robotiikka ja internet of things kiihdyttää ohjelmistoalaa ja laajentaa sen työmahdollisuuksia yli toimialarajojen. Kaakkois-Suomen alueella ICT-ala on erityisen hyvässä vireessä, ja siksi Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan alueilla järjestetään Koodit Kaakkoon –ohjelmistoasiantuntijoiden koulutusohjelma, jonka kautta pääset kehittämään osaamistasi ja saat mahdollisuuden uuteen työpaikkaan.

Koulutamme ja rekrytoimme 10 tulevaa Java-asiantuntijaa

Koodit Kaakkoon –rekrytoivan koulutusohjelman kautta useat Kaakkois-Suomen yritykset etsivät uusia ohjelmistoalan osaajia. Sinun ei tarvitse olla koodari-guru, mutta toivomme sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta ja/tai työkokemusta sekä aitoa kiinnostusta ohjelmointiin. Aiempi ohjelmointikielien tai web-teknologian osaaminen sekä harrastuneisuus ovat ehdottomasti plussaa. Koulutusohjelma kestää kuusi kuukautta (9.1.-7.7.2017).

Rekrytoivat yritykset arvostavat suuresti motivaatiotasi ja kehittymishaluasi kasvaa Java-taituriksi

Koodit Kaakkoon –koulutusohjelmassa yhdistyy huipputason Java-teknologioiden ja –ohjelmointikielen koulutus sekä mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit käytännön työtehtävissä. Etsimme sinulle koulutusohjelmaan kiinnostavan yrityksen työssäoppimispaikaksi, ja heidän tavoitteenaan on solmia kanssasi työsopimus koulutusohjelman päätteeksi.

Hae heti, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 11.12.2016.

Lue lisää: Koulutus | Näin Haet

Kysy lisää ohjelmasta!
Kirsi Havu
Projektipäällikkö
050 444 9157

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Osaajia etsimässä mm: