Uusi työura vakuutusalan asiakaspalvelussa

If Asiakasneuvojien RekryKoulutus antaa sinulle mahdollisuuden päästä arvostetulle vakuutusalalle.

Tule osaksi tiimiä Turkuun

Koulutusohjelman tavoitteena on tehdä sinusta asiakaspalvelu- ja vakuutusalan ammattilainen. Ifin tavoitteena on työllistää kaikki osallistujat vakituisiin työsuhteisiin koulutusohjelman päättyessä.

Pääset osaksi uutta tiimiä, jota nyt rakennetaan. Työyhteisö rakentuu sinun ja tulevien kollegoidesi ympärille, ja pääset itse vaikuttamaan siinä vallitsevaan yhteishenkeen alusta asti.

Asiakaspalvelun ammattilaiseksi koulutuksen ja työssä oppimisen avulla

Et tarvitse aiempaa kokemusta alalta, sillä koulutusohjelmassa saat kattavan asiantuntijakoulutuksen, jonka kautta saat tarvittavan ammattitaidon. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus ja myynnillinen asenne ovat sinulle eduksi.

Koulutus tukee suoraan käytännön työtehtäviäsi ja pääset soveltamaan oppimaasi teoriaa heti asiakkaiden kanssa. Henkilökohtaiseen kehittymiseesi panostetaan vahvasti – esimerkiksi jokaisella tiimillä on oma kokoaikainen valmentaja.

Tuleva työsi on asiakasneuvojan tehtävä, jossa työlläsi varmistat asiakkaan tarpeiden mukaiset vakuutusratkaisut, autat asiakasta vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä ja autat asiakasta turvaamaan hänen arkensa. Tarjoat asiakkaille oikea-aikaista, vaivatonta ja helppoa palvelua puhelimen ja digitaalisten palvelukanaviemme avulla.

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, jolla on noin 3,6 miljoonaa asiakasta ja 6 800 työntekijää. Ifin yksityisasiakkaiden asiakaspalvelukeskukset sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Uusi tiimi kootaan Turkuun.

Lue lisää: KoulutusIf  | Hae nyt!

050 3053520 (maanantaisin ja keskiviikkoisin)