Hakuohjeet

Oletko valmis vakuuttamaan asenteellasi ja luomaan uutta uraa vakuutusalan asiakaspalvelun asiantuntijana? Hae mukaan jo tänään! Toimi nopeasti, sillä haastattelut ja valinnat käynnistyvät heti.

Hakuaika päättyy to 12.12.2016!

Näin haet!

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 669661) tai lähimmässä TE-toimistossasi nimellä REKRYKOULUTUS: If – Asiakasneuvojien RekryKoulutus.
  2. Täytä osaamisprofiilisi HAE HETI –painikkeesta. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti.

Kenelle koulutusohjelma on tarkoitettu?

If Asiakasneuvojien RekryKoulutus toteutetaan yhdessä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, tai jos työsuhteesi on päättymässä. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olisit työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta.

Ifin tavoitteena on työllistää kaikki osallistujat vakituisiin työsuhteisiin koulutusohjelman päättyessä.

Lisätietoja hakemisesta saat ohjelman yhteyshenkilöltä Janette Uusitalolta maanantaisin ja keskiviikkoisin. Lisätietoja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy yhdessä Ifin ja Työhallinnon kanssa.

www.saranen.fi

050 3053520 (maanantaisin ja keskiviikkoisin)