Laadukas koulutus

Koulutusohjelma sisältää yli 20 päivää korkeatasoista asiantuntijakoulutusta samalla, kun opit työskentelemällä käytännön työtehtävissä osana Ifin tiimiä.

Koulutusohjelmassa koulutus ja työssä oppiminen on limitetty tiiviisti toisiinsa ja ne tukevat toisiaan, tarjoten sinulle parhaat mahdolliset edellytykset kehittyä alan ammattilaiseksi. Koulutuksen aiheet liittyvät suoraan käytännön työtehtäviisi, ja pääset soveltamaan niitä käytännössä tuoreeltaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutusohjelma kestää 5 kuukautta, 9.1.2017–1.6.2017. Koulutus on täysipäiväinen, työskentely ja koulutuspäivät tapahtuvat arkipäivinä sijoittuen välille 8-20.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

• Vakuutusalan tuote- ja toimialavalmennus
  • Asiakaspalvelun ammattilaisen rooli Ifissä
  • Myynti ja vaivattomuus
  • Vuorovaikutuksen johtaminen puhelimessa
  • Itsetuntemus, tavoitteellisuus ja itsensä johtaminen
  • Palautekulttuuri ja palautteen antaminen
  • Tulosten aikaansaaminen ja tulosten tekeminen
  • Ratkaisuehdotusten tekeminen ja aloitteellisuus
  • Job shadowing
  • Digitaaliset palvelukanavat
  • Kokemukset työskentelystä Ifissä

Arvoisesi asiantuntijakouluttajat

Ohjelman aikana polullasi asiantuntijuuteen sinua tukevat niin asiantuntevat kouluttajat kuin myös Ifin valmentajat. Edellisessä toteutuksessa koulutukset saivat erinomaista palautetta, pääsääntöisesti koulutuspäiville annettujen arvioiden keskiarvot ylittivät 4,5/5.

Lue lisää: TyötehtävätIf  | Hae nyt!

050 3053520 (maanantaisin ja keskiviikkoisin)