If – Asiakasneuvojien RekryKoulutus – Aikaa asiakkaalle?

If kouluttaa ja rekrytoi 15 uutta asiakaspalvelun ammattilaista Turkuun perustettavaan uuteen tiimiin.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta

If hakee aktiivisia ja aloitekykyisiä henkilöitä, jotka haluavat työpaikan kehittyvässä työyhteisössä. Tulevassa työssäsi varmistat, että yksityisasiakkaamme on vakuutettu oikein. Tarjoat asiakkaille oikea-aikaista, vaivatonta ja helppoa palvelua puhelimen ja digitaalisten palvelukanavien avulla. If panostaa laatuun, joten he huolehtivat että sinulla ja tulevilla kollegoillasi on riittävästi aikaa asiakkaille.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta tai asiakaspalvelusta, sillä koulutamme sinut perusteellisesti tuleviin työtehtäviisi. Aiempi kokemus asiakas- ja myyntityöstä ovat sinulle eduksi.

Tavoitteena vakituinen työsuhde

Teemme kanssasi ensin viiden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on vakituinen työsuhde Ifissä koulutusohjelman päätteeksi. Tulet siis jo koulutuksen aikana tekemään Ifin asiakasneuvojan tehtäviä normaalisti, mutta lisäksi saat tukea oman asiakastyösi kehittämiseen koulutuspäivien opeista. Tarjoamme sinulle kattavan 20 päivän vakuutus- ja asiakaspalvelualan valmennuskokonaisuuden koulutusohjelman aikana. Pääset nopeasti hyödyntämään uusia tietojasi ja taitojasi asiakkaiden kanssa!

If haluaa huolehtia erinomaisesta asiakaspalvelusta ja asiakasneuvojien osaamisesta myös tulevaisuudessa. He panostavat vahvasti kehittymiseesi myös myöhemmin työsuhteessa – esimerkiksi jokaisella tiimillä on oma kokoaikainen valmentaja.

Järjestimme vastaavan koulutusohjelman tänä syksynä ja uusi tiimi on jo innokkaana päässyt vauhtiin asiakasneuvojan työssä. Vuonna 2014 järjestimme ensimmäisen toteutuksen, josta If rekrytoi 13 henkilöä. Nyt haussa on siis täysin uusi tiimi taas!

Vakuutatko asenteellasi?

Hae nyt! Hakuaika päättyy 12.12.2016 ja haastattelut sekä henkilövalinnat aloitetaan jo hakuaikana. Koulutusohjelmaan valitut aloittavat maanantaina 9.1.2017.

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | If | Hae nyt!

janette_uusitalo_90x105
050 3053520 (maanantaisin ja keskiviikkoisin)

birgitta_vuoskoski

ilkka_manninen