If – Asiakasneuvojien RekryKoulutus – Aikaa asiakkaalle?

If kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta asiakaspalvelun ammattilaista Turkuun perustettavaan uuteen tiimin.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta

Haemme aktiivisia ja aloitekykyisiä henkilöitä, jotka haluavat työpaikan kehittyvässä työyhteisössä. Tulevassa työssäsi varmistat, että yksityisasiakkaamme on vakuutettu oikein. Tarjoat asiakkaillemme oikea-aikaista, vaivatonta ja helppoa palvelua puhelimen ja digitaalisten palvelukanaviemme avulla. Panostamme laatuun, joten huolehdimme että sinulla ja tulevilla kollegoillasi on riittävästi aikaa asiakkaille.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta tai asiakaspalvelusta, sillä koulutamme sinut perusteellisesti tuleviin työtehtäviisi. Aiempi kokemus asiakas- ja myyntityöstä ovat sinulle eduksi.

Tavoitteena vakituinen työsuhde

Teemme kanssasi ensin viiden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoite on vakituinen työsuhde sinun ja Ifin välille. Koulutusohjelman aikana saat kattavan vakuutus- ja asiakaspalvelualan koulutuskokonaisuuden, jonka ohella pääset tuoreeltaan soveltamaan oppimaasi käytännössä. Panostamme vahvasti kehittymiseesi myös myöhemmin työsuhteessa – esimerkiksi meillä jokaisella tiimillä on oma kokoaikainen valmentaja.

Järjestimme vastaavan koulutusohjelman vuonna 2014, josta rekrytoimme 13 henkilöä.

Vakuutatko asenteellasi?

Hae nyt!  Hakuaika päättyy 13.10.2016 ja haastattelut sekä henkilövalinnat ovat jo alkaneet.  Koulutusohjelmaan valitut aloittavat Ifillä jo perjantaina 28.10.2016.

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | If | Hae nyt!

janette_uusitalo_90x105

birgitta_vuoskoski