Terveysteknologian asiantuntija F.E.C. (HealthTechPro)

Hakuaika on päättynyt.

Miltä kuulostaisi tulevaisuus innovatiivisella ja kansainvälisellä kasvualalla, jossa työ on aidosti merkityksellistä? Haluatko työssäsi olla mukana luomassa, rakentamassa ja kehittämässä ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Terveysteknologia-ala on yksi vahvimmin kasvavista vientikärjistä Suomessa. Alan jatkuva kasvu tarkoittaa myös tarvetta uusille, osaaville tekijöille nyt ja tulevaisuudessa. HealthTechPro -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa alan tarpeeseen tarjoamalla teknisen, kaupallisen ja luonnontieteen alan ammattilaisille tilaisuuden kouluttautua terveysteknologia-alan tehtäviin.

Uusia osaajia alan monenlaisiin rooleihin

HealthTechPro on rekrytoiva koulutusohjelma (Terveysteknologian asiantuntija F.E.C.), jonka kautta etsitään 18 uutta terveysteknologia-alan ammattilaista monipuolisiin tehtäviin. Kasvavalla alla tarvitaan uutta osaamista läpi yritysten tutkimus- ja kehitystyön sekä liiketoimintaprosessien. Uusi työpaikkasi voi löytyä esimerkiksi terveysteknologiaan erikoistuneesta yrityksestä tai alaa palvelevasta yrityksestä.

Ohjelman kautta voit suunnata taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen erilaisiin terveysteknologia—alan asiantuntijatehtäviin. Henkilöitä etsitään esimerkiksi tuotekehitykseen (laite, kemia tai ohjelmisto), laadunhallintaan tai teknis-kaupallisiin tehtäviin, kuten terveysteknologiatuotteiden myynti- ja markkinointitehtäviin sekä projektien vetoon.

Ainutlaatuinen koulutus, tavoitteena työsuhde

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettava HealthTechPro -ohjelma kestää noin 6 kuukautta (8.11.2016-9.5.2017). Se yhdistää 24 lähiopetuspäivää täysipäiväiseen työskentelyyn rekrytoivien yritysten käytännön työtehtävissä. Työtehtävien ja asiantuntijakoulutuksen muodostama kokonaisuus kehittää osaamistasi sekä tarjoaa uusia uramahdollisuuksia – HealthTechPro varustaa sinut ajantasaisella osaamisella ja avaa ovet terveysteknologian jatkuvasti kehittyvään maailmaan. Ohjelman ja yhteistyöyritysten tavoitteena on rekrytoida osallistujat työsuhteisiin ohjelman päätyttyä.

HTP kaavio 1 rajattu

Hae heti! Haastattelut ja valinnat käynnistyvät jo hakuajan alussa.

Lue lisää: Koulutus | Työtehtävät | Hae nyt!

Yhteistyössä
Yritys, ota yhteyttä
Jannica Tjeder
Team Leader
040 042 4532

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Saranen Consulting vastaa rekrytoivien koulutusohjelmien järjestämisestä. Ohjelmissamme yhdistyy osaamisen kehittyminen koulutusten ja uuden työn kautta. Yritykset saavat uusia työntekijöitä kasvualueilleen.

Rekrytoimme ja koulutamme vuosittain asiakkaillemme yli 500 työntekijää. Saranen Consulting Oy on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Osaajia rekrytoimassa mm.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Hyppy uuteen sai minut kiinnostumaan entistä enemmän Terveysteknologiasta alana

"Health Tech Pro -koulutusohjelma tarjosi minulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua Terveysteknologia-alaan hyödyntäen aiempaa muoviosaamistani. Yhteistyöyritykseni Plastone Oy valmistaa ruiskupuristamalla terveydenhuollon tuotteita sekä laitteiden muoviosia. Vaikka valmistusprosessit ja tuotekehitysprojektit olivat minulle yleisesti tuttuja, niin ohjelman tarjoama laaja katsaus terveysteknologian lainsäädäntöihin, regulaatioihin ja itse laitteisiin toi ymmärrystä, jota tarvitaan tämän alan asiakkaiden kanssa toimiessa. Työskentelin koulutusajan Projektipäällikkönä vastaten uuden lääkinnällisen laitteen muoviosien saattamisesta massatuotantoon. Olin asiakkaan ensisijainen kontakti ja myös vastuussa projektin etenemisestä. Ohjelman jälkeen solmin Plastonen kanssa työsopimuksen ja työskentelen tällä hetkellä asiakaspäällikkönä vastaten nimettyjen asiakkaiden projekteista sekä tuotemuutoksista.

Hyppy uuteen sai minut kiinnostumaan entistä enemmän Terveysteknologiasta alana ja haluaisin jatkossakin olla mukana suomalaisen osaamisen kehityksessä."

Anna Ahonen
Asiakaspäällikkö
Plastone

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Osallistuimme HealthTechPro –ohjelmaan ensimmäisen kerran vuonna 2014 ja uudestaan alkuvuodesta 2016 ja lopputuloksena molempina kertoina oli onnistunut rekrytointi. Ensimmäisellä kerralla palkkaamamme henkilö oli meille ennestään tuttu, mutta hänellä ei ollut aiempaa kokemusta erityisalastamme. Koulutusohjelman ansiosta pystyimme perehdyttämään hänet alan vaatimuksiin nopeasti ja tehokkaasti ja saimme siten ripeästi käyttöön arvokkaan lisän henkilökuntaamme.

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa monenlaisia etuja verrattuna perinteiseen rekrytointiprosessiin. Taloudelliset riskit ovat huomattavasti pienemmät ja prosessi on helpompi, kun tarjolla on ennalta seulottu joukko hakijoita. Meidän kannaltamme suurin etu on kuitenkin se, että sekä työntekijä että työnantaja ehtivät rauhassa tutustua toisiinsa oppimis- ja työtilanteissa, jotta rekrytointipäätös on varmasti molempien kannalta oikea. Pienelle yritykselle virherekrytoinnin hinta voi olla kohtalokas.

Timo Hakkarainen
Toimitusjohtaja
RemoteA Oy