Hakuohjeet ja aikataulu

Opsetille toteutettava rekrytoiva koulutusohjelma järjestetään 8.3. – 16.9.2016 välisenä aikana. Voit hakea FinanssiPro-nimellä kulkevaan ohjelmaan, mikäli olet työtön työnhakija, irtisanomisuhan alainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä.

Jätä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 22.2.2016 mennessä täyttämällä sähköiset hakemukset:

  1. Osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku –sivuilla (löydät koulutuksen koulutusnumerolla 665300) tai palauttamalla hakemus omaan työ- ja elinkeinotoimistoosi (TE-toimisto).
  2. Tämän lisäksi hae ohjelmaan myös Saranen Consultingin rekrytointijärjestelmän kautta tästä linkistä nopeuttaaksesi hakemuksesi käsittelyä.

Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Ohjelmaan kannattaa hakea heti, sillä haastattelut ja valinnat ovat jo käynnissä.

Koulutukseen osallistuville työnhakijoille maksetaan koulutuksen ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan, sekä lisäksi kulukorvausta. Ohjelmaan sisältyy viikon mittainen lomajakso kesällä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston, Opsetin, OP Ryhmän ja Saranen Consultingin kanssa.

 

Yhteistyössä
Kysy lisää!
Jaakko Kilpeläinen
Project Manager
050 367 2413

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.